Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; (Μέρος Α’)

Μια καλά σχεδιασμένη πορεία η οποία δείχνει να φτάνει στην ολοκλήρωσή της.

Αν κάνει κάποιος μια σχετικά γρήγορη έρευνα –πράγμα πολύ εύκολο σήμερα- θα διαπιστώσει, πως από άκρο σε άκρο στον πλανήτη όλοι μιλούν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, που είναι ίσως πιο γνωστή με τους αγγλικούς όρους: New Order.

Πως γίνεται αυτό που κάποτε προκαλούσε το ειρωνικό μειδίαμα σε ορισμένους να αποτελεί σήμερα κεντρικό θέμα συζητήσεων σε όλους σχεδόν τους κύκλους, παγκόσμια;

Η εξήγηση είναι απλή: Διότι αποτελεί μια πραγματικότητα!

Μια εφιαλτική πραγματικότητα που συλλήφθηκε σαν ιδέα σε κάποια αρρωστημένα μυαλά μεταξύ των ναζιστών του Γ’ Ράιχ,  και κατέληξε να γίνει στόχος της σημερινής ελίτ.

Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γύρω από αυτό το θέμα, που θα ήταν σίγουρα βαρετό να επαναλάβω εδώ κάποιο σχετικό ιστορικό και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με την γέννηση και την εξάπλωση αυτής της ιδέας. Αυτό που σίγουρα θα ενδιαφέρει τους αναγνώστες θα είναι μάλλον το δια ταύτα. Το τι περιλαμβάνει δηλαδή αυτή η Νέα Τάξη και σε ποιο βαθμό μπορεί να μας αφορά.

Θα μπορούσα να περιγράψω αυτό το δια ταύτα ως εξής:

Εγκαθίδρυση μιας Διεθνούς Διακυβέρνησης, δηλαδή συγκέντρωση Εξουσίας στα χέρια μιας μικρής ολιγαρχίας που θα κυβερνάει όλο τον Κόσμο. Αυτό σημαίνει:

  • Κατάργηση της Εθνικής Κυριαρχίας Λαών, Εθνών και Κρατών και τη μεταβίβαση της στη «Διεθνή Διακυβέρνηση» (World Government). Αυτό σημαίνει την κατάργηση της Δημοκρατίας μέσα από την κατάργηση της ουσιαστικής έννοιας του Κυρίαρχου Λαού.
  • Κατάργηση της οντολογικής υπόστασης του ανθρώπου που προσδιορίζεται από την ελευθερία βούλησης και την μετατροπή του σε άτομο που προσδιορίζεται από «πολιτική ορθότητα», από στερεότυπα που κατασκευάζει και προωθεί δηλαδή η Διεθνής ολιγαρχική Εξουσία.

Επειδή κανένας λαός και κανένας άνθρωπος δεν θα αυτοχειριαζόταν, επιλέχτηκε για την επιτυχή εφαρμογή αυτού του σχεδίου η παλιά μέθοδος της Δημαγωγίας και της Σοφιστίας, με εφαρμογές που επιτρέπει η σύγχρονη τεχνολογία.

Τελικός στόχος: Η μεταφορά του Κρατικού Πλούτου και η Δήμευση μέρους του Ιδιωτικού, για μεταφορά του σε ξένα κέντρα αποφάσεων (γιατί άραγε αυτή η ξαφνική στροφή προς τον χρυσό;).

Τα μέσα:

  1. Κατάργηση του κυριαρχικού δικαιώματος των Κρατών να Δημιουργούν (τυπώνουν) Χρήμα, με συνέπεια τα κράτη να δανείζονται και να χρωστούν αυτά που θα τύπωναν τσάμπα χωρίς να τα χρωστούν σε κανένα. Για τον σκοπό αυτό απαιτούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει με ειρηνικά μέσα, τότε ενεργοποιείται το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ και επιβάλλεται δια της βίας.
  2. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΙΑ, ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑΣ που δήθεν δεν επιδέχεται αντιρρήσεις,  προς ένα Λαό που δεν μπορεί να έχει –στο σύνολο- ως γνωστικό αντικείμενο την Γεωπολιτική και την Οικονομία, που θα αναγγέλλουν, ότι αυτά που γίνονται είναι …η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Για τον σκοπό αυτό έχουν ενεργοποιηθεί τα ΜΜΕ, το Χόλιγουντ, καθώς και διάφοροι …«στοχαστές».

Μήπως όλα αυτά ακούγονται κάπως γνωστά σ’ εμάς που ζούμε σ’ αυτή τη γωνιά του πλανήτη; Μήπως περιγράφουν λίγο πολύ αυτά που βιώνουμε τα τελευταία –τουλάχιστον- δύο χρόνια; Είναι μήπως σύμπτωση; (Βλέπε εδώ)

Αν κάποιοι εξακολουθούν να έχουν ερωτηματικά και αμφιβολίες, ας ρίξουν μια ματιά σε αυτά που έγραφε ο ΔΟΛ στο «έγκριτο» ΒΗΜΑ τον Απρίλιο του 2009:

« Οι ΗΠΑ του Ομπάμα, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ του Μπους, αλλάζουν πολιτική: αντιμετωπίζουν ήδη πρακτικές παγκόσμιας διακυβέρνησης. Με τους άλλους. Σίγουρα, τόσο για το περιβάλλον όσο και για τις φυσικές καταστροφές, την αντιμετώπιση πάντα πιθανών πανδημιών, καθώς και για μια αποδεκτή ανάπτυξη, σαφές είναι ότι επιβάλλεται η ατομική συμβολή κάθε πολίτη και κάθε χώρας. Αλλά χωρίς παγκόσμιες λύσεις δεν θα υπάρξει σωτηρία.

Η παγκοσμιοποίηση έχει συντελεστεί.

Δεν είναι μόνο κάτι το απαράδεκτο, κι ας περιλαμβάνει και τα απαράδεκτα που ζούμε με την κρίση. Γιατί είναι συνάμα ο μονόδρομος (μάλιστα!) της επιβίωσης όλων. Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι μία, δεξιά και καταδικαστέα. Μπορεί, αν το θελήσουμε, να είναι πολυπολιτισμική, προοδευτική και συνεπώς θετική και σωτήρια με τους όρους μιας δημοκρατικής παγκόσμιας συλλογικής διακυβέρνησης για ό,τι είναι αναγκαίο.

Οι εθνικές λύσεις είναι κίνδυνος. Τις προπαγανδίζουν οι εξίσου καθυστερημένες αριστερά και δεξιά. Όμως, οδηγούν στα χειρότερα. Κυρίως όλους εμάς τους μικρούς που δεν έχουμε καν πειστικούς “συνοριοφύλακες”!»

Και για τους ποιο δύσπιστους, ας δούμε κάποιες σκέψεις από την προεκλογική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ:

«Αποβλέπουμε στη διαμόρφωση ενός πολυμερούς συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης, δημοκρατικά νομιμοποιημένου, με κέντρο έναν αναβαθμισμένο Ο.Η.Ε. Οι μονομερείς επεμβάσεις διαιωνίζουν το πρόβλημα, τροφοδοτούν τη βία, υπονομεύουν την ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών.» (Βλέπε εδώ περίπου στη μέση, κάτω από τον υπότιτλο: «Η Ελλάδα στο διεθνές στερέωμα»)

Ήταν αυτή μια πρόσφατη στροφή στους πολιτικούς στόχους του ΠΑΣΟΚ; Τα πράγματα δείχνουν πως όχι.

Ένας από τους τομείς του Κινήματος από το 2005, ήταν Η «Επιτροπή Παγκόσμιας Προοδευτικής Διακυβέρνησης & Διεθνούς Αλληλεγγύης», με συντονιστή τον επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ Σωτήρη Μουσούρη, ο οποίος είχε διατελέσει επίσης αναπληρωτής Γ.Γ. του ΟΗΕ (βλέπε εδώ).

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μήπως δεν φανερώνουν μια καλά σχεδιασμένη πορεία η οποία δείχνει να φτάνει στην ολοκλήρωσή της;

Υπάρχει κάποιος που εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες;

Τότε ας παρακολουθήσει με προσοχή τα όσα έχει να μας πει ένας από τους κορυφαίους παράγοντες της παγκόσμιας ελίτ:

.

.

(…συνεχίζεται )

***

23/09/2011 - Posted by | Νέα Τάξη | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

19 Σχόλια »

  1. Την Κίνα, την βλέπω. Το «multipolar» το βλέπω σαν την Ενωμένη Γερμανία, την Κίνα, λιγότερο την Ινδία και την Κίνα. Πολτικοποίηση του κόσμου??? Δεν το βλέπω. Αποβλάκωση βλέπω στην Δυτικό κόσμο (με αιχμή του δόρατος την Πρασινάδα). Τι κάνει ο μη Δυτικός κόσμος, ατυχώς δεν ξέρω. ΓΙα την ώρα βλέπω πολλαπλά «παιχνίδια φυλακισμένων» μεταξύ ΗΠΑ, «Ευρώπης» Ρωσίας και Κίνας. Η Ινδία είναι αντίποδας της Κίνας. Ίχνη Ρίμπεντροπ Μολότωφ, μόνο ίχνη. Ενδείξεις ότι ο Μουσουλμανικό κόσμος είναι πιόνι όπως περί το 1900.

    Τον ΟΗΕ κάθε κόκκινος (Ρεπουμπλικάνος) Αμερικάνος τον βλέπει σαν παρασιτολογικό ανάθεμα. Φυσικά υπάρχει διχασμός στις ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί το παίζουν Ευρωσοσιαλιστές (και εάν έχεις προσέξει, κάνουν τους πολέμους των Γερμανών στην Ευρώπη)

    Τελικά και για την ώρα οι εμπορικές ισορροπίες καθορίζουν το Μεγάλο Παιχνίδι στην εκτεταμένη του μορφή. Οι ΗΠΑ με την Κίνα έχουν κοινά, πολλά κοινά. Η Ρωσία θα ήταν ο φυσικός «προμηθευτής ενέργειας και μετάλλων» όπως θα ήταν και επί Γ’ Ράϊχ, αλλά και εκεί υπάρχει καχυποψία. Και οι Γερμανοί που εγώ τους «βλέπω» παντού, φαινομενικά είναι λίγο διχασμένοι, αλλά το κύριο μειονέκτημά τους είναι ότι είναι λίγοι και εάν για τρίτη φορά τα βάλουν με όλους… Μα είμαι και με την υπόθεση εργασίας ότι με την Πρασινάδα πάνε να βάλουν χέρι σε ΟΛΟ τον αγγλόφωνο κόσμο.

    Πολύ μα πολύ απλοϊκά, άλλη υπόθεση εργασίας είναι ότι η Νεα Τάξη είναι οι 5, 10, 20 Μεγάλες Ευρωπαϊκές οικογένειες (πλούσια άτομα, η εξέλιξη των φεουδαρχών), λίγο με την ψευτονομιμοποίηση βασιλικών (ελέω θεού) οικογενειών και ίσως άλλες τόσες Αμερικάνικες που είναι πίσω από την Δημoκρατική ταμπέλα. Όπλο τους ο Σοσιαλισμός: Η σύγχρονη εκδοχή του δουλοπάροικου, ευτυχή, και προσεγμένου από το αφεντικό του, με τα σπιτάκια του και την συνταξούλα του. Εργαλείο υποδούλωσης, οι παροχές, η «ασφάλεια» του κοινωνικού κράτους που ελέγχεται με φερέφωνα των 10-20-40 οικογενειών. Εχθρός αυτού του υποθετικού πλέγματος, οι «κερδοσκόποι», οι ελέυθεροι έμποροι, οι …πετρελαιάδες, και οι θαλασσοπόροι «πειρατές».

    Αυτά δεν τα λέω για να προκαταλάβω αυτό που ψάχνεις, ούτε τα θεωρώ «σωστά». Υποθέσεις εργασίας είναι αλλά νομίζω ότι σκαλίζοντας την πυραμίδα της Πράσινης εξουσίας ( http://archaeopteryxgr.blogspot.com/search/label/%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B7%20%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1 ) ακούμπησα λιγάκι αυτό που λέμε Νέα Τάξη. Και ενώ δεν υπάρχει μόνο στην Γερμανια, είναι στα χνάρια του φιλογερμανικού περιβάλλοντος όπως πχ υπήρχε τις παραμονές του Β, ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού (να θυμίσω πόσο άργησαν να θέλουν να μπουν στον πόλεμο οι Αμερικάνοι και την δουλειά των Γερμανών και των «σοσιαλιστών» σε αυτό).

    Σχόλιο από archaeopteryx | 23/09/2011 | Απάντηση

    • Οι σκέψεις σου είναι σωστές και σωστά δομημένες αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα που λέγεται «πόπολο»!

      Όλα αυτά που έχεις εντοπίσει αφορούν την διεθνή σκακιέρα, τα γεωπολιτικά παιχνίδια, και είναι σωστά! Αλλά για να αρχίσει το «παιχνίδι» θα πρέπει να διαμορφωθεί πρώτα το τοπίο…

      Η Νέα Τάξη δεν θα αποτελέσει μια πραγματική συμφωνία των κρατών για «Ειρήνη και Ασφάλεια», για το τέλος όλων των εχθροπραξιών και την διευθέτηση όλως των ανοικτών ζητημάτων. Θα ήταν ουτοπία να δεχτούμε ότι θα πεταχτούν από τα συρτάρια τα σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία από αυτούς που την επιβουλεύονται. Η Νέα Τάξη αλλού αποσκοπεί, και σε αυτό φαίνεται να έχουν συμφωνήσει όλα τα αντίπαλα στρατόπεδα.

      Αποσκοπεί ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ!!!

      Θέλει να μαντρώσει όλον τον ελεύθερο κόσμο, υποσχόμενη έναν …επίγειο παράδεισο.

      Με αυτήν την πολύ καλά σχεδιασμένη μέθοδο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης για Ειρήνη και Ασφάλεια, επιδιώκουν να βγάλουν από την μέση όλα αυτά τα ενοχλητικά ζιζάνια που τους εμποδίζουν με τις «ανάγκες» τους και με τις «αξιώσεις» τους (βλέπε ανθρώπινα δικαιώματα) να προχωρήσουν στις «σοβαρές» δουλειές τους. Αυτό θα το κάνουν οδηγώντας τα πρόβατα στο μαντρί…

      Να δεις που σε λίγο όλοι θα φωνάζουν: «ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»!

      Σχόλιο από Alkimos | 23/09/2011 | Απάντηση

      • αν κρίνω από τα πόπολα που βλέπω, πολλοί έχουν χάψει ιστορίες που θεωρώ άρες μάρες κουκουνάρες. Αλλά πάλι από τα ελάχιστα που ξέρω, δεν είναι η πρώτη φορά… Λίγο μακάβρια, είναι να εύχεσαι να σκυλοπλακωθούνε μεταξύ τους οι «Μεγάλοι»…

        Σχόλιο από archaeopteryx | 24/09/2011 | Απάντηση

        • Το «πλάκωμα» αυτό ως κατάληξη θα ήταν αναπόφευκτο, εφόσον υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω πως τα πράγματα θα εξελιχτούν τελείως διαφορετικά απ’ ότι η λεγόμενη «ελίτ» τα έχει σχεδιάσει… Για εμένα το «πόπολο» είναι η μόνη σταθερή και διαχρονική αξία στον ορατό κόσμο!

          Σχόλιο από Alkimos | 24/09/2011 | Απάντηση

  2. Παγκόσμια διακυβέρνηση

    Πίνγκμπακ από Greece Get Up | 24/09/2011 | Απάντηση

  3. Στα ίδια πάνω κάτω έχω καταλήξει και εγώ Άλκιμε.
    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι υπαρκτότατη, την εμπνεύσθηκε κάποιος μέντορας του Χίτλερ σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1919 νομίζω και την πρέσβευε και ο ίδιος ο Χίτλερ, αλλά οι διεργασίες αυτές συντελούνταν ταυτόχρονα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού (ιδρύματα Ροτσιλντ και Ροκφέλερ, ευγονική, αποπληθυσμός κλπ).

    Ο ρόλος του ΑΛΗΤΙΚΟΥ ΟΗΕ επιμελώς κρατείται στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !

    Δεν έχει αναδειχθεί ότι είναι Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    Είσαι ο πρώτος που το διαβάζω.

    Αν σκεφθούμε μονο πως ο ΑΛΗΤΙΚΟΣ ΟΗΕ δήθεν φροντίζει τους πληθυσμούς του τρίτου κόσμου με εμβόλια, τροφή και περίθαλψη, αλλά 100 χρόνια τώρα απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει για την εξαλειψη της πείνας, της ξηρασίας και των ασθενειών καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι

    «Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΗΜΙΑΓΡΙΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΕΙ»

    Με τα δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων που έχει διαχειρισθεί ο ΑΛΗΤΙΚΟΣ ΟΗΕ μέχρι σήμερα η Αφρική και η Ασία έπρεπε να έχουν μετατραπεί σε ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΕΠΙ ΓΗΣ !!!

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ !

    Το περιγράφει ο για άλλους «τρελαμένος» αλλά πολύ εύστοχος Αλεξ Τζόουνς στο The Invisible Empire, ανάμεσα σε άλλα.

    Ο άνθρωπος μετατρεπεται σε ΨΗΦΙΟ και ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ !

    Όλα τα ψηφίσματα που ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (π.χ. όλα τα απίθανα ψηφίσματα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και τα συναφή πράσινα άλογα από τον ΑΛΗΤΙΚΟ ΟΗΕ ξεκινούν ΠΡΩΤΑ και μετά εφαρμόζονται σταδιακά σε όλες τις χώρες.

    Σκέψου μόνο ότι το ψήφισμα βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, Λιβύης, στον ΑΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΙΚΟ ΟΗΕ !

    Σχόλιο από αλλενάκι | 24/09/2011 | Απάντηση

    • Με πρόλαβες Αλλενάκι… Αυτό είχα σκοπό να περιγράψω στη συνέχεια, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μια πολύ βρώμικη απάτη!

      Κάποιοι διεστραμμένοι εγκέφαλοι βλέπουν τον απλό κόσμο σαν ιδιοκτησία τους και έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, διότι δεν έχουν οποιονδήποτε ηθικό φραγμό, και αυτή τη διαστροφή την βλέπουν οι ίδιοι ως δύναμη.

      Ο καιρός του λογαριασμού όμως έχει φτάσει!

      Σχόλιο από Alkimos | 24/09/2011 | Απάντηση

  4. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Α’

    Πίνγκμπακ από Www.Search.Gr | 24/09/2011 | Απάντηση

  5. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Α’

    Πίνγκμπακ από UDemand | 24/09/2011 | Απάντηση

  6. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Α’

    Πίνγκμπακ από Politicsonline.gr | 24/09/2011 | Απάντηση

  7. Άλκιμε,

    παλιότερα είχα ξεκινήσει να μεταφράζω από τα αγγλικά κάποια κομμάτια από τον Μάγιερ το σάιτ του οποίου βρήκα κατά τύχη. Παραθέτω εδώ την νέα του διεύθυνση. http://mailstar.net/oneworld.html

    Σχόλιο από filopatria | 25/09/2011 | Απάντηση

  8. …Παραθέτω εδώ την νέα του διεύθυνση….

    Λάθος διατύπωση, συγγνώμη. Εννοούσα ότι έχω κάνει αναρτήσεις με την παλιά του διεύθυνση και ο σύνδεσμος που δίνω αφορά το θέμα που διαπραγματεύεσαι, και είναι στο νέο του σάιτ.

    Σχόλιο από filopatria | 25/09/2011 | Απάντηση

  9. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Α’

    Πίνγκμπακ από αἰέν ἀριστεύειν | 25/09/2011 | Απάντηση

  10. Ευχαριστώ Άλκιμε.

    Θα περιμένω και το Β’ μέρος σου και θα κάνω μια ανάρτηση μια περίληψή σου και τις δικές μου σκέψεις.

    Σχόλιο από αλλενάκι | 25/09/2011 | Απάντηση

  11. Μια ερώτηση μόνο: πόσα κονδύλια καταβάλλει μια χώρα στον ΟΗΕ;

    Σχόλιο από αλλενάκι | 25/09/2011 | Απάντηση

  12. […]   (Συνέχεια από το προηγούμενο) […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Β’ « Alkimos archive | 27/09/2011 | Απάντηση

  13. […] Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Β’ Ἀναρτήθηκε στὶς 28 Σεπτεμβρίου 2011 ἀπὸ τὸν/τὴν filologos10 (Συνέχεια από το προηγούμενο) […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Β’ | αἰέν ἀριστεύειν | 28/09/2011 | Απάντηση

  14. […] (…συνεχίζεται) […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει… « Alkimos archive | 05/10/2011 | Απάντηση


Σχολιάστε