Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Ο Jeffrey ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής μας!

Είναι αλήθεια! Δεν πρόκειται για φάρσα… Αυτό τουλάχιστον δηλώνει το περιοδικό για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Όλα δείχνουν πως οι αμερικανοί έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε να προκαλέσουν στους Έλληνες –και όχι μόνο- μαζική σχιζοφρένεια. Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα «πατάτα» του έγκριτου κατά τα άλλα περιοδικού Foreign Policy, που τοποθετεί τον Γιωργάκη ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά του 2010. Την είδηση μου έστειλε ο φίλος Δημήτρης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εξής υποσημείωση: «πραγματικά δεν ξέρω, να κλάψω ή να γελάσω……».

Εφόσον λοιπόν έχουμε την διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται για φάρσα, αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει: Πρώτον, πως από την σκοπιά των Αμερικανών δεν υπάρχουν στην εποχή μας άνθρωποι με μυαλό, ή το δεύτερο, πως η αξιολόγηση γίνεται με βάση την «πατριωτική» δράση υπέρ της Αμερικής.

Αν ισχύει το πρώτο, τότε πρέπει να παίρνουμε τα βουνά, αν ισχύει όμως το δεύτερο, τότε όλα εξηγούνται: «Έκανε το καλύτερο, στη χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα», δηλώνει το περιοδικό. Τι μπορεί άρα να σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει, πως ίσως να μας είχαν κάνει …Γιουγκοσλαβία, αν δεν αναλάμβανε «θεραπευτική», για την νοοτροπία του Έλληνα, δράση ο Γιωργάκης.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, να δείτε που θα μας ζητηθεί σε λίγο να του στήσουμε και ανδριάντα στο Σύνταγμα.

Το μη χείρον βέλτιστον ή αλλιώς …«και μη χειρότερα»!

.

30/11/2010 - Posted by | News | , , , , ,

10 Σχόλια »

  1. Αφιερωμένο…
    http://yfrog.com/bapapandreoutrue8321352j

    apneagr

    Σχόλιο από apneagr | 30/11/2010 | Απάντηση

  2. Kάτι λέγαμε τις προάλλες Άλκιμε και δε σου άρεσε.
    Οι προκλήσεις -και όχι μόνο- δεν πρόκειται να σταματήσουν, τώρα που δοκίμασαν τις μηδαμινές αντοχές και τη μηδενική αντίδραση του πειραματόζωου [αντίδραση = αντανακλαστικά = ευφυία].
    Πρόκειται για εκφυλισμό ενός λαού και για κουρέλια της ιστορίας.
    Πρόκειται για εξευτελισμό.

    Το μόνο βέβαιο από την παραπάνω υπόθεση είναι ότι τα χρήματα των φόρων μας πηγαίνουν για PR του κυρίου αυτού.

    Σχόλιο από αλλενάκι | 30/11/2010 | Απάντηση

  3. θα πάρω λίγο διαφορετική άποψη

    1. Μάλλον δεν ανακάλυψε τον τροχό, αλλά
    2. Δεν είναι «κακός». Ταλαιπωρημένος, ισως, δεν είμαι ούτε ψυχίατρος ούτε ο δικός του ψυχίατρος, αλλά εφημερίδες διάβαζα και διαβάζω, πρέπει να έχει φάει τα ζόρια του.
    3. Είναι και ήταν ξένος στον τόπο του, όπου και αν είναι αυτός
    4. Εχει μεγαλύτερη άνεση σε ένας-προς-ένα μεοικεία άτομα και με Αμερικάνους γραφειοκράτες ή Δημοκρατικούς πολτικούς από ότι σε ένα μπαλκόνι να λέει «λαέ της Ελλάδος».
    5. Έχει μεγαλύτερη άνεση σε διεθνή περιβάλλοντα από ότι ο ΚΚ και δείχνει και το εκμεταλλεύεται όσο μπορεί
    6. Ο χειρισμός της Αγγλικής και όλη η εμφανιση «πείθει».
    7. Λέει τις ίδιες π@π@ριές με τον Γκορ και τον Ομπάμα άρα σε Δημοκρατικά περιβάλλοντα φαίνεται ήρως (μπλιάχ)
    8. Σε ρεπουμπλικάνικά περιβάλλοντα επίσης βοηθάει η εμφανιση, αλλά η Βουλή των Αμερικάνων ΧΛΕΥΑΣΕ δημόσια τον Ομπάμα όταν τους μίλησε για κλιματολογία…
    9. Υποθέτω είναι επίτευγμα που λέει ένα χρόνο παραμύθια, και ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ οι πασόκοι, ο πολύς κόσμος τον πάει, δεν ξεσηκώνεται, αισθάνεται ότι καλύτερα αυτός και τους φροντίζει και είναι ο πατερούλης τους.
    10. Το Πασοκ είναι μάνες μοναδικές στο να κάνουν το μαυρο άσπρο και να σου πουλάνε προστασία, ότι σε έσωσαν όταν σε έχουν απαυτώσει, και τελικά η συνταγή πουλάει.

    Ωστόσο έχω άλλη θεωρία και θα γινω συνομωσιολογικός.

    Από το 90 και μετά κάτι έχει αλλάξει. Και ένα από αυτά που έχουν αλλάξει είναι ο ρόλος των Γερμανών, και εικάζω επί της εικασίας, εν γνώσει και με αποδοχή των Αμερικάνων (δηλαδή του military industrial complex). Οι Γερμανοί ελέγχουν έμμεσα ή άμεσα την Ελληνική κοινή γνώμη, είτε με τον …αντιαμερικανισμό, είτε με το Μέγκα είτε με λίγη τρομοκρατία, δικιά τους ή άλλων, και σαφώς με λάδωμα. Δεν συμπεριφέρονται σαν επισκέπτες που έγιναν τσακωτοί να χουφτώνουν την υπηρέτρια, η την νοικοκυρά. Συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκει το σπίτι, και τι έχει η νοικοκυρά και φωνάζει; Σιγά… της άρεσε κιόλας, θα ξανάρθουν αύριο.

    Οι ίδιοι Γερμανοί έχουν αλώσει σε μεγάλο βαθμό και την Αμερική. Το είχαν κάνει και πριν τους δύο ΠΠ, εξ άλλου φίλα κείμενη είναι η Αμερική, τρελαίνονται με τις ΒΜW και η Ζήμενς προσφέρει λύσεις σε ρεύμα, δίκτυα, νερά, κτίρια και φυσικά, ΑΠΕ και τραίνα. Η Αμερική δεν πουλάει αντίστοιχα τίποτα στην Γερμανία και αυτά που πουλάει τα χλευάζουν οι Γερμανοί. Οι Αμερικάνοι έχουν όπλα, φαγητό, έλεγχο στα πολλά πετρέλαια, κινηματογράφο και πολλές καλές τηλεπικοινωνίες. Και αγορές… Δεν το καταλαβαίνουν ή δεν το χρειάζονται οι Γερμανοί.

    Μακρηγορώ για να πω την εξής «υπόθεση εργασίας» . Αυτό που βλέπουμε στην Αμερική είναι σε μεγάλο βαθμό ΚΑΙ Γερμανικά συμφέροντα. Άμεσα και έμμεσα. Η Αμερική προστατεύει την Γερμανία από τον Ρώσο. (;) Αν η Γερμανία δεν χρειάζεται αυτήν την προστασία ή αν βρει άκρες με τα πετρέλαια, θα δείτε όλους τους Αμερικάνους να σφυρίζουν Πράσινη Ανάπτυξη — ευτυχώς το πήραν χαμπάρι.

    Έχω σκυλιάσει να βρω τρύπες στην θεωρία ότι όλα μα όλα τα Πράσινα είναι Γερμανικά. Και οι ιδεολογίες, και τα λεφτα και τα προϊόντα. Follow the money είπε ο παγωτατζής, το μόνεϋ δείχνει Τζέρμανυ. Όσο διαλύει η Πρασινάδα εμάς, το ίδιο κάνει και στην Αμερική. Και η Αμερική, σαν και εμάς καταναλώνει (και Γερμανικά αλλά όχι μόνο) με δανεικά.

    Ο Γιωργάκης… και αυτός και ο μπαμπάς του και το κόμμα του από ένα σημείο και μετά στα επιχειρηματικά είναι το 100% Γερμανικό κόμμα. Στα γεωπολιτικά είναι το Γερμανοαμερικανικό κόμμα. Το ΓερμανοΔημοκρατικοαμερικανικό κόμμα. Και πιθανότατα τα πιστεύει αυτά που λέει.

    Βολεύει τους Γερμανούς να πιστεύουμε ότι οι Αμερικάνοι ή οι Εβραίοι θέλουν να μας διαλύσουν. Οι Εβραίοι είναι περισσότερο απειλούμενοι μετά το 90, και οι Αμερικάνοι θέλουν απρόσκοπτα περάσματα άντε και να μην ψωνίζουμε από αλλουνού του αγωγό. Αλλά ως εκεί. Δεν έχουν άλλα συμφέροντα, «εναντίον μας». Kαι τα λίγα που ξέρω για το 65-67-74 μάλλον απειλήσαμε (εμείς ή ο Αντρέας ή άλλος τι) τα περάσματά τους προς Βιετνάμ ή Ισραήλ (δικά τους ζωτικά συμφέροντα) όσο και αν οι συνέπειες μας κάνουν να βλέπουμε …κόκκινο.

    Βεβαίως και είμαι προκατειλημμένος και δεν το κρύβω. Αλλά αυτή ακριβώς η προκατάλειψή μου, μού λέει «Ο Γιωργάκης υπέρ της Αμερικής; χαχαχα ούτε για αστείο. Βαλτός των άλλων είναι να ρίχνει στάχτη στα μάτια».

    Σχόλιο από archaeopteryx | 30/11/2010 | Απάντηση

  4. δες και αυτό:

    http://zahari1.blogspot.com/2010/11/le-penseur.html

    Σχόλιο από archaeopteryx | 01/12/2010 | Απάντηση

  5. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών» (βλέπε εδώ). […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει… Θα διαρκέσει; – Μέρος Γ’ « Alkimos archive | 29/09/2011 | Απάντηση

  6. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών». […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; – Μέρος Γ’ « www.olympia.gr | 29/09/2011 | Απάντηση

  7. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών». […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; – Μέρος Γ’ | ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS | 29/09/2011 | Απάντηση

  8. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών». […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; – Μέρος Γ’ | αἰέν ἀριστεύειν | 30/09/2011 | Απάντηση

  9. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών». […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; « Alkimos archive | 05/10/2011 | Απάντηση

  10. […] Στη σειρά αυτών των άρθρων επιχειρώ να παρουσιάσω τα δεδομένα, που φανερώνουν, πως η προοπτική της “Εθνικής Ανεξαρτησίας – Λαϊκής Κυριαρχίας και Κοινωνικής Απελευθέρωσης” που έγινε σημαία της Μεταπολίτευσης, δεν ήταν παρά μια αυταπάτη. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν, πως ο λαός μας έχει πέσει θύμα καιροσκόπων, τυχοδιωκτών, και υπερφίαλων «στοχαστών». […]

    Πίνγκμπακ από Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ξεπροβάλλει – Θα διαρκέσει; « Alkimos archive | 04/09/2019 | Απάντηση


Σχολιάστε