Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Ο «οργουελικός» εφιάλτης των Γερμανικών σχεδίων σε εξέλιξη

«Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις»

Όταν σε ένα τελάρο με μήλα υπάρχουν δύο-τρία σάπια, η πιθανότητα να σαπίσουν και τα υπόλοιπα είναι μεγάλη, ποτέ όμως δεν περιμένουμε να συμβεί το αντίθετο. Η διαδικασία της αποσύνθεσης δεν μπορεί να αντιστραφεί. Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς , τις περισσότερες φορές, και με τους ανθρώπους. Όταν η διαφθορά μέσα τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, τότε οι άνθρωποι αυτοί γίνονται επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο και πρέπει να τεθούν άμεσα σε …καραντίνα, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε «επιδημία».

Πολλά έχουμε ακούσει -και διαβάσει- τελευταία από τους Γερμανούς για τους «διαφθαρμένους» Έλληνες και είχαμε μάλιστα και τον –Αμερικάνο- πρωθυπουργό μας να «σιγοντάρει» αυτήν την άποψη. Το οξύμωρο όμως είναι, ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί προέρχονται από έναν λαό, που θα περίμενε λογικά κανείς να έχει …καταπιεί τη γλώσσα του. Κι αυτό, διότι δεν είναι λίγα αυτά που έχει υποστεί η κοινωνία ολόκληρη από μέρους τους.

Δεν είναι όμως μόνο τα εκατομμύρια των νεκρών από τους δυο παγκόσμιους πολέμους που το αίμα τους βοά από τα έγκατα της Γης, είναι και τα όσα έχουν τελευταία δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα σύγχρονα έργα τους. Μου κάνει όμως εντύπωση, που αυτά περνούν στα «ψιλά» από τα παραδοσιακά ΜΜΕ και τους πολιτικούς, διεθνώς. Αν υπήρχε μια κλίμακα μέτρησης της διαφθοράς, ανάλογη με την κλίμακα Ρίχτερ που υπάρχει για τους σεισμούς, και αν στην κλίμακα αυτή η Ελλάδα, ας πούμε, ήταν στο 7, τότε η Γερμανία θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 9, διότι η δική τους διαφθορά προκαλεί τεράστια τσουνάμι. Η διαφθορά της Ελλάδας συγκρινόμενη με αυτή της Γερμανίας φαίνεται αστεία.  

Η ασυνειδησία των Γερμανών αγγίζει όρια ρεκόρ. Σκόπιμα χρησιμοποιώ τον όρο «ασυνειδησία», που εμπεριέχει τη λέξη «συνείδηση», διότι η λέξη αυτή –με τον τρόπο που όλος ο ελεύθερος κόσμος τουλάχιστον την αντιλαμβανεται- δεν έχει θέση μέσα στην υλιστική σκέψη, που είναι η κυρίαρχη κοσμοθεωρία των Γερμανών. Δεν έχει θέση στον ακραίο δυικό ορθολογισμό, ή αλλιώς “εργαλειακό ορθολογισμό” – την ωφελιμιστική δηλαδή αντίληψη για τη λογική.

Ο Καρλ Μάρξ, καθώς σκιαγραφεί τη «Γερμανική Ιδεολογία», αναφέρει: «Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις, δηλαδή η τάξη που αποτελεί την κυρίαρχη υλική δύναμη της κοινωνίας είναι ταυτόχρονα η κυρίαρχη πνευματική της δύναμη.»

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι, σύμφωνα με του Γερμανούς, αυτοί πού έχουν τον έλεγχο, αυτοί είναι που καθορίζουν και τα όρια της συνείδησης. Ακόμα ποιο απλά: απόλυτος έλεγχος του νου της ελεγχόμενης μάζας.

Τίποτα κακό λοιπόν από πλευράς των Γερμανών, όταν αυτό απεργάζεται το «καλό» του έθνους ή –για να το προσαρμόσουμε στα σημερινά δεδομένα- το «καλό» των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ναι! Της «Νέας Τάξης» (New Order), διότι όσο περνάει ο καιρός τόσο φαίνεται και ποιο καθαρά, ότι οι εμπνευστές αυτού του «σχεδίου» είναι η τάξη αυτή των Γερμανών οι οποίοι δεν έχουν πάψει να φιλοξενούν όνειρα παγκόσμιας κυριαρχίας.

Γι αυτό έγραψα παραπάνω για το τελάρο με τα μήλα. Και άλλη φορά έχω γράψει (βλέπε εδώ), πως δεν είναι όλοι οι Γερμανοί διεστραμμένοι και «ναζιστές», αλλά, αυτό που συμβαίνει είναι, ότι έχουν επηρεαστεί -στο σύνολο- τόσο βαθιά από την ιδέα του υλισμού και την λεγόμενη «προτεσταντική ηθική», που τους έχει κάνει να χάσουν την επαφή με την πραγματικότητα. Έχουν φτάσει να πιστεύουν ότι αποτελούν την ελίτ της ανθρώπινης κοινωνίας, λόγω του ότι έχουν αναπτύξει αυτοπειθαρχία και διότι έχουν μάθει να λειτουργούν αποκλειστικά βάσει προκαθορισμένων κανόνων.

Με αυτήν την καθαρά μιλιταριστική παιδεία, έχουν διαμορφώσει την άποψη, ότι αυτό αποτελεί την μόνη σωστή μέθοδο για να λειτουργήσει αρμονικά και αποτελεσματικά η ανθρώπινη κοινωνία. Δεν έχουν όμως παραμείνει μόνο σε αυτό. Μετά την αποτυχία του 3ου Ράιχ να επιβάλει αυτήν την ιδεολογία δια της βίας, αποφάσισε ο σκληρός πυρήνας των Γερμανών ιμπεριαλιστών να την επιβάλει με πλάγια μέσα:

  • Ένας τρόπος ήταν, μέσω των –ελεγχόμενων- ναζιστών επιστημόνων οι οποίοι τέθηκαν στην υπηρεσία των Αμερικανών και των Σοβιετικών αντίστοιχα,
  • ο άλλος τρόπος ήταν, μέσω του οικονομικού ελέγχου της Ευρώπης,
  • και ο τρίτος, μέσω της καθιέρωσης των γερμανικών προϊόντων διεθνώς.
  • Η βασική μέθοδος που επιλέχτηκε για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, ήταν, ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Η δωροδοκία!

Με αυτή τη μέθοδο έχουν καταφέρει να ελέγχουν κυβερνήσεις, πρώτον διότι συνέβαλαν μέσω της δωροδοκίας στη διαφθορά των πολιτικών, και δεύτερον, διότι έχουν πείσει ορισμένους -δήθεν προοδευτικούς- να τους ακολουθήσουν στο φρικιαστικό τους έργο.

Έτσι λοιπόν, τα «σάπια μήλα» του γερμανικού …τελάρου, επειδή δεν έχουν ακόμα απομονωθεί , τείνουν να συνεχίζουν να μολύνουν όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτικών –και όχι μόνο- διεθνώς και να προχωρούν προς την υλοποίηση του «οργουελικού» κόσμου που ονειρεύονται.

Υπάρχει κάποιος ή κάτι που θα καταφέρει να προστατέψει την ανθρωπότητα και να αναχαιτίσει την επέλαση αυτή του 4ου Ράιχ;

Αν όχι, τότε οι λέξεις ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αποτελούν σε λίγο παρελθόν! .

.

 
Σχετικά άρθρα:

13/04/2011 - Posted by | Νέα Τάξη | , , , , , , , , , , , , , , ,

31 Σχόλια »

  1. Πολύ εύστοχο… Μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο και μπορεί κανείς να βρει ότι ίσως η μεγαλύτερη βιομηχανία στον κόσμο να έιναι η Siemens…
    Στην Β. και Ν. Αμερική η εταιρεία «σκίζει» – από μικροσυσκευές στο σπίτι μέχρι εξοπλισμούς νοσοκομείων αλλά και τραίνα!!!!

    Σχόλιο από Dimitris | 13/04/2011 | Απάντηση

    • Μόνο μικροσυσκευές; Ηλεκτρικά τρένα, αιολικά, πυρηνικά, τουρμπίνες. Και τα 3/4 του κόμματος των Δημοκρατικών. Οι άλλοι εέιναι με τα …πετρέλαια χαχάαα

      Το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μάλλον δική τους εφεύρεση
      http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_4649.html
      http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html

      και για τις Γερμανικές εταιρίες (με την Ζήμενς Νο1 )
      http://greenfraud.blogspot.com/2011/03/not-so-random-walk-through-various.html

      Σχόλιο από archaeopteryx | 13/04/2011 | Απάντηση

      • Αρχαιπτερυξ μόλις διάβασα μερικές από τις αναρτήσεις στο blog σου – δείχνεις ενημερωμένoς και με μερικές απόψεις συμφωνώ (πράσινη εκμεταλλευση, Greenpeach – χρόνια το λέω ότι είναι η άλλη όψη του του ίδιου νομίσματος, εν μέρει με τα αιολικά πάρκα – ως προς το βαθμό χρήσης και που να εγκαταστηθούν κτλ)
        Δες και κάτι καλό από US – μεγάλη απάτη! (http://www.pseg.com/family/pseandg/solar4all/index.jsp)
        Επειδή μόλις έμαθα το blog σου θα μπορούσες να μου πεις τι πιστεύεις ως λύση για την ενέργεια? (καποια λινκς από άρθρα σου?)
        Απλά διαφωνώ ως προς τη στάση σου για τη θέρμανση του πλανήτη / αλλαγή κλίματος – δεν θα απερριπτα άκριτα κάθε συζήτηση γιατί υπάρχει πρόβλημα… φυσιολογική ή τεχνητή η αλλαγή είναι εδώ, και επηρεάζει την καθημερινότητα μας και αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται (φυσικά διαφωνώ κάθετα με τις πρακτικές των κυβερνήσεων / εταιρειών του αποφασίζουμε και διατάζουμε)
        δες το λινκ από το βιντεάκι στην προηγούμενη ανάρτηση του Άλκιμου…
        η αλήθεια έρχεται από την ενημερώση, από κάθε δυνατή πληροφορία, και μετά από κριτική σκέψη – κάτι που λείπει στις μέρες μας για τον μέσο πολίτη που δέχεται άκριτα τι λέει ο Mega και ο Skai…..

        Σχόλιο από Dimitris | 13/04/2011 | Απάντηση

        • τι πιστεύω… Πιστέυω ότι έχουμε μπει στον θαυμαστό καινούργιο κόσμο όπου δεν έχει σημασία τι πιστεύω, αλλά τι πιστεύουν τα αφανή αφεντικά των πράσινων αχυρανθρώπων που το 1930 ήταν φαιοί αχυράνθρωποι…

          Εγώ πιστεύω σε λογική. Η λογική λέει «ή θες ρεύμα ή δεν θες». Εάν δεν θες ρεύμα επιστρέφεις στα βουνά. Εάν θες ρεύμα έχεις 3 ή 3,5 επιλογές. Κάρβουνο, πυρηνική και αέριο εάν έχεις. Το αέριο είναι «πολτικά ευαίσθητο». Επίσης υδροηλεκτρικό εάν είσαι Νορβηγία ή Ελβετία. Αυτά τα λέω και στο
          http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html (αλλά τα λέω και από την αρχή — απλά δεν είμαι συγγραφέας και είναι λίγο δια΄σπαρτα)

          Τα αιολικά είναι παρασιτική μορφή ηλεκτροπαραγωγής και για θεωρητικούς και πρακτικούς λόγους (α) δεν μπορούν να είναι πάνω από ένα ποσοστό της εγκατεστημένης ισχύος και (β) δεν μπορούν να παράξουν πάνω από 8, 9, 10% της ηλεκτρικής ζήτησης. Υπάρχουν μόνο σαν πρασινη δικαιολογία να διπλασιαστεί το ρεύμα. Πράσινος φόρος υποτέλειας. Οι αιολικοί είναι οι εμπροσθοφυλακή της νεοταξικής κατοχής και είναι όλοι made in Germany.

          Τα φ/β είναι θεωρητικά λιγότερο παρασιτικά (δηλαδή κάπως συμπίπτει η ηλεκτροπαραγωγή από
          φ/β με την ζήτηση αιχμής, αλλά (πάντα υπάρχει «αλλά») δεν είναι 2 ή 3 φορές πιο ακριβά, αλλά 7, ή 8! Εκ των πραγμάτων, καλά για κοιωνικές συζητήσεις και άχρηστα, ενεργειακά.

          Για του λόγου το αληθες, η Γερμανία, μήτηρ όλων αυτών, με 22.000 αιολικά και δεν ξέρω πόσα φ/β έχει μόλις το 1,5% της συνολικής ενέργειας από ΟΛΕΣ τις ΑΠΕ, και 6,3% της ηλεκτροπαραγωγής από αιολικά. Και για λόγους τεχνικούς και πρακτικούς, όσο πιο ΄πολλά αιολικά βάζουν (αυτοί ή οποιοσδήποτε), τόσο μικρότερο % της ηλεκτρικής ζήτησης καλύπτουν. Δηλαδή τα αιολικά μπορούν να παίξουν το 6, 7, 8% αλλά μετά γίνεται ανέφικτο και πανάκριβο. Δηλαδή θέλει αντλησιοταμιεύσεις που εμείς σαν κοθώνια χωματουργοί σκάβουνμ για να κάνουμε, οι Γερμανοί απλά ζητάνε ιδιοποίηση της Νορβηγίας και της Ελβετίας. Χώρια καλώδια και απώλειες μεταφοράς.

          Ενω λοιπόν για εξαγωγές Ζήμενς, ΑΒΒ, Σνάϊντερ, και καλωδίων είναι καλά όλα αυτά, ενεργειακά είναι «μάπα». Το λένε και οι ίδιοι οι Γερμανοί, που τους κατηγορούμε μεν συμβολικά, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι εξ ίσου θύματα της απάτης αυτής. Εξ ου και η παρέμβαση του Χελμουτ Κολ.http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_2433.html

          Στο απλό ερώτημά σου λοιπόν κάρβουνο (με φίλτρα κλπ) εάν δεν είσαι πλούσιος και Γάλλος κυριλέ, πυρηνικό εάν είσαι πλούσιος, αέριο εάν είσαι στο Κατάρ ή στην Ρωσία. Υδροηλεκτρικά όπου το επιτρέπει η γεωμορφία. Γεωθερμίες για την Ισλανδία που έχει 600 ηφαίστεια.

          Τα αιολικά μπαίνουν ΜΟΝΟ για την επιδότηση που παιρνουν από το φουσκωμένο ρεύμα, ΔΕΝ παράγουν (χρήσιμο) ρεύμα, κάποτε τα προωθούσαν για το …φαινόμενο του Θερομκηπίου, τελευταία οι μάσκες έπεσαν και τα προωθούν για να γλυτώσουμε τον φόρο άνθρακα με τον οποίο απειλούν οι νεοταξίτες Γερμανοί και οι εδώ μαυραγορίτες τους. Υποτίθεται ότι τον φόρο άνθρακα τον μειώνεις εάν έχεις πολλά αιολικά. Κάτι σαν τα συγχωροχάρτια.

          Υπάρχει εξέλιξη, η Φουκουσιμα. Με τον αντιπυρηνικό φόβο, έχουν πιαστεί οι Γερμανοι στην Οικο-Παγίδα τους. Δηλαδή ΔΕΝ θέλουν πυρηνικά και θεέλουν να τα κλείσουν. Ελα όμως που ένα πυρηνικό 1000 MW ΔΕΝ υποκαθίσταται ούτε από 1000 αιολικά του 1 MW ούτε από 100.000!!! Ρουά ματ για τους Πράσινους! Ή θα μείνουν χωρίς ρεύμα, ή θα εισάγουν ρεύμα, ή θα πουν ναί στα πυρηνικά, ή και αυτό ελπίζω, κάρβουνο. Εάν οι Γερμανοί πούνε Ναι στο Κάρβουνο, μάλλον θα κ΄νουν γαργάρα και τον φόρο κάρβουνου, που είναι για τους είλωτες και τους περίοικους και όχι για πάρτη τους.

          Εάν σε ενδιαφέρει η «οικο-παγίδα» έχω 8-9 αναρτήσεις στο http://archaeopteryxgr.blogspot.com/search/label/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1

          Συγγνώμη για την μακροσκελή απάντηση…

          Σχόλιο από archaeopteryx | 14/04/2011 | Απάντηση

          • Ευχαριστώ για την απάντηση! Συμφωνώ 100% με ότι γράφεις! Πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα, και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αλλά οι «μεγάλοι» θέλουν να βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι οπότε θα βγάζουν και από τις συμβατικές και από τις «εναλλακτικές» μορφές ενέργειας. (ολοι οι δήθεν οικολόγοι λένε όχι στα πυρηνικά, στο κάρβουνο, και το πετρελαίο – να δω πως θα ανάβουν το φως στο σπίτι τους…)
            Η μόνη μου έγνοια είναι ότι γράφεις για νοήμονα άτομα, και μας έχουν καταντήσει ανόητους – πως να ‘ξυπνήσουμε’ τον κόσμο?
            Για το σύνδεσμο που έβαλα – ζω στο NJ και παρατηρήσα τους τελευταίους μήνες μικρά φ/β πάνελ σε στύλους της ΔΕΗ – το έψαξα και βρήκα αυτόν το σύνδεσμο – η ιδέα είναι το καθε πάνελ να είναι συνδεδεμένο απευείας στο δίκτυο! και να παράγουν συνολικά 40MW! πολλά λεφτά, μεγάλη απάτη….
            Θα διαβασω και τους συνδέσμους – ευχαριστώ

            Σχόλιο από Dimitris | 14/04/2011 | Απάντηση

            • σε εσάς δουλεύει το investment tax credit. Ενεργειακά ασήμαντα, θα μπορούσε να είναι και πληρωμένες δημόσιες σχέσεις (πληρωμένες από τον προμηθευτή των φ/β) Αν είμαστε στην Ελλάδα, θα σου έλεγα «κάποιος τα έπιασε για να βάλει πανέλα στους στύλους». Αλλά στο NJ… Μπας και ο Τονυ Σοπράνο πήρε την PSE&G? 🙂

              Σχόλιο από archaeopteryx | 14/04/2011 | Απάντηση

              • Να ενημερώσω ότι και εδώ τα ίδια σκ**α είναι – οι ίδιοι «νομοι» ισχύουν και εδώ, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν είναι τόσο ξεδιάντροποι και αλλαζονες’επίσης έχουν «κοιμήσει» το μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας και δεν αντιδράει…
                οπότε μία από τα ίδια (μίζες και φαγοπότια παντού)

                Σχόλιο από Dimitris | 15/04/2011 | Απάντηση

  2. Aχ βρε Άλκιμε…

    Σχόλιο από archaeopteryx | 13/04/2011 | Απάντηση

    • Προς τι τα …βογκητά; Εσύ τουλάχιστον ξέρω ότι έχεις επίγνωση…

      Σχόλιο από Alkimos | 13/04/2011 | Απάντηση

      • επίγνωση… Και που την έχω;

        Όταν μου πρωτομπήκε η ιδέα, είπα, μπα θα είμαι τρελός. Τώρα; Τώρα πέρασε η ώρα που έλeγε και το τραγουδάκι. Και αυτή την φορά δεν το έκαναν με πάντζερ, το έκαναν με καλόοο, καλόοο, πράσινο, σωτηρία…

        Σχόλιο από archaeopteryx | 13/04/2011 | Απάντηση

        • Έτσι μπράβο… Να ξυπνάμε ένας-ένας, μήπως και καταφέρουμε να ξυπνήσουμε και κανα-δυό ακόμη… κι αν δεν καταφέρουμε πολλά πράγματα, να έχουμε έστω την ικανοποίηση ότι μιλήσαμε… ότι δεν μείναμε άπραγοι!

          Σχόλιο από Alkimos | 13/04/2011 | Απάντηση

  3. […] Alkimos archive […]

    Πίνγκμπακ από www.olympia.gr | 13/04/2011 | Απάντηση

  4. […] Alkimos archive […]

    Πίνγκμπακ από "Τόνοι και Πνεύματα" | 13/04/2011 | Απάντηση

  5. Αιωνιο το ονειρο τους που σημερα γινεται πραγματικοτητα.
    Ενωμενοι σαν οικογενεια οι διεθνεις -ελιτες- γνωριζουν και το παλευουν αιωνες.
    Εμεις παρακολουθουμε την πραγματοποιηση του ονειρου τους, νομιζοντας οτι βλεπουμε βιντεοταινια.
    Στο διαστημα αυτο, οι αλυσιδες που μας επλεκαν τοσα χρονια, αρχισαν πλεον να τις σφιγγουν. Τις νοιωθουμε καθε μερα, παντου.
    Εστω και τωρα, ειναι ακομα καιρος να χαλασουμε τα σχεδια τους.
    Αν ξυπνησουμε, ρωτησουμε , καταλαβουμε , ενωθουμε και επαναστατησουμε.
    Αν θυμηθουμε την λεξη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    Γιατι δυστηχως, μεσα απο την χρονια αδιαφορια μας , η εξελιξη της σημερινης καταστασης, μονο με επαναστατικη πραξη, μπορει να ανατραπει.
    ΄Η πλεον , αν μας λυπηθει ως ανικανους και δυστηχεις και επεμβει ο Δημιουργος.

    Σχόλιο από ΜΑΧΗΤΗΣ | 13/04/2011 | Απάντηση




  6. Σχόλιο από Παύλος | 13/04/2011 | Απάντηση

  7. […] alkimosarchive […]

    Πίνγκμπακ από αἰέν ἀριστεύειν | 14/04/2011 | Απάντηση

  8. Εαν το αρθρο αναφερεται για τις μεθοδους Bussiness της Γερμανιας (siemens – πρασινα – κ.α.) Θα συμφωνησω. Ελα μου ομως που βρισκουν προσφορο εδαφος και τα κανουν? Αυτοι την μπιζνα τους κανουν , εμποριο κανουν, και οσο υπαρχουν μικροβια για να επιταχυνουν τα σαπισμα οπως λετε θα τα εκμεταλευονται. Που να δειτε τι γινετε εδω στην ελλαδα με τις ελληνικες εταιριες και με ποιους τροπους δουλευει το ελληνικο εμποριο. Εκει να δειτε κανιβαλισμο. Αλλα κ. Αλκιμε, ο νοικοκυρης μπακαλης , προλαβαινει και απομακρυνει το σαπιο μηλο,ΠΡΙΝ μεταδοθει η σαπιλα και στα υπολοιπα, και χαλασει το εμπορευμα. Και κανενας δεν τον υποχρεωνει να δουλεψει με μηλα. Ας παρει απορρυπαντικα. Και σαν σωστος ελληνας εμπορος , μπορει να τα νοθεψει κιολας και τα τα πουλησει στην Αλβανια. (Δειτε και την ταινια με τον Ζηκο) Χμμμμ! Θυμιζει κατι?
    -Οσο ανεμιζουν τα ευρωπουλα απο ψηλα,παντα βρισκετε τροπους για να τα πιασετε, με οποιο τιμημα και κοστος. Αλλα ξεχνατε οτι το κερινα φτερα λιωνουν στη ζεστη. -Οσο ζειτε καλα και εχετε να «περνετε» ολοι γυρω σας ειναι καλοιιιιιιι. Μολις ερθουν τα σκουρα, ολοι σας φταινε , Γερμανοι, Αγγλοι, Αμερικανοι, Τουρκοι, Κινεζοι κλπ. Πεσατε απο ψηλα και χτυπησατε, και πονατε αλλα σε λιγο δεν θα εχετε νοσοκομεια να σας περιθαλψουν και θα τρεχετε στα εξωτερικα. – Α! κα να μην ξεχασω :Να΄ναι καλα και οι Γερμανικες συνταξεις που δινονται στους πρωην μεταναστες, και εχει τωρα ο παππους και οι γιαγια να δωσει κατι στον ελληνα ανεργο γιο και τα εγγονια.!!! Να’ ναι καλα η Γερμανια που δεχεται και τα σημερινα ελληνοπουλα, γιατι η χωρα τους ειναι ανικανη να τους προσφερει δουλεια, σπουδες κ.α.
    Για να κοιταξουμε λοιπον τι θα κανουμε με αυτους που εχουν τα «ηνια» και αποφασιζουν, ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΝΑ΄ΝΑΙ.
    (Εντωμεταξυ , τις τελευταιες μερες πολυ ελικοπτερο Ανατ.Μακ/νια)
    W.T.

    Σχόλιο από Ανώνυμος | 14/04/2011 | Απάντηση

    • Καμιά αντίρρηση σχετικά με το «πρόσφορο έδαφος». Αυτό ακριβώς είναι και το κυρίως πρόβλημα. Αυτό είναι που εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι, είτε αυτοί λέγονται Γερμανοί, Goldman Sachs ή …George Soros.
      Η δύναμη του εχθρού μεγαλώνει όσο η δική μας μειώνεται. Και η δύναμη μειώνεται, όταν τρώμε μόνοι μας τις σάρκες μας…

      Σχόλιο από Alkimos | 14/04/2011 | Απάντηση

  9. Ελληνισμός vs Νέας Τάξης.

    Σχόλιο από αλλενάκι | 14/04/2011 | Απάντηση

    • Αυτό συμβαίνει, διότι ο Ελληνισμός απελευθέρωσε τον άνθρωπο, ενώ η Νέα Τάξη επιδιώκει να επαναφέρει τα δεσμά. Ίσως να αποτελούμε σήμερα ένα από τα τελευταία προπύργια του Ελεύθερου Κόσμου, γι αυτό έχουμε γίνει μάλλον στόχος!

      Σχόλιο από Alkimos | 14/04/2011 | Απάντηση

      • Λίγο η πολύ όλοι βάλλονται! στις ΗΠΑ, και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γίνονται εξωπραγματικές κινήσεις κυρίως σε βάρος της μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων – απλά έχει αλλάξει η μεθόδευση και όλα γίνονται σε πολιτειακο επίπεδο για να μη το αντιλαμβάνεται ο κόσμος…
        απλα στην Ελλαδα το θράσος τους δεν έχει όριο…

        Σχόλιο από Dimitris | 14/04/2011 | Απάντηση

  10. εδώ ψεκάζουν από το πρωί ο ουρανός έχει γίνει σα συρματόπλεγμα

    Σχόλιο από αλλενάκι | 14/04/2011 | Απάντηση

    • Εδώ μερικές σχετικές εμπεριστατωμένες απόψεις από την δυναμική Ελβετίδα Gabriel Stetter, σε μετάφραση Βίκυς Χρυσού: http://www.enouranois.gr/sygrafeis/Gabriel_Stetter/indexgap2.htm

      Σχόλιο από Alkimos | 14/04/2011 | Απάντηση

      • Αλκιμε, το έχω γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά δεν έχω πειστεί για τα chemtrails – για το κονωνικό/πολιτκό μέρος (π.χ. ελεγχο των μαζών, επιρροή στο κλίμα, για κέρδο κτλ) δεν εχω αμφιβολία αλλά η πρακτική τους εφαρμογή μου φαίνεται απίθανη – ο σύνδεσμος είναι καλός, αλλά δεν προσφέρει ούτε εα στοιχείο για το πως γινονται και που αποσκοπούν – όλα είναι θεωρίες / υποθέσεις. Μερικά από τα ερωτήματα μου είναι:
        1. αναποτελεσματικότητα – ψεκάζεις και δεν ξέρεις που θα καταλήξουν τα σωματίδια, και σε τι συγκέντρωση
        2. για έλεγχο του πλήθους – πιο ευκολα να διαλύσεις ουσίες σε νερό
        3. οι ψεκασμοί επηρεάζουν όλους ανεξεραίτως (το νερό πχ όχι)
        4. πολλοί πρέπει να είναι εμπλεκόμενοι, πχ εργαζόμενοι σε αεροπορίκές εταιρείες – ποτέ δεν ακούστηκε κάτι ή δεν διέρευσε τίποτα..
        5. κόστος – πολύ μεγάλο σε σχέση με πιο απλές μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν
        μπορώ να συνεχίσω, αλλά πιστευω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου..
        Αν υπάρχει μια εμπεριστατωμένη έρευνα θα ήθελα να μου δείξεις τον σύνδεσμο ή τα άρχεια, θα με ενδιέφερε να τα διαβάσω

        Σχόλιο από Dimitris | 14/04/2011 | Απάντηση

        • Πληροφοριακά να σου πω, πως αν υπάρχει ένας λαός που αντιμετωπίζει κάθε είδους «συνομωσιολογικά» φαινόμενα με σκεπτικισμό, αυτοί είναι οι Γερμανοί, και εντούτοις, στην Γερμανία υπάρχει «ξεσηκωμός» από μέρους μεγάλης μερίδας του πληθυσμού, εναντίον του συγκεκριμένου φαινομένου.
          Σου παραθέτω ένα link όπου μπορείς να διαβάσει κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες σκέψεις, που ίσως σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα. Προσωπικά πιστεύω πως η «κίνηση» αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου πρόκλησης πανικού, και σχετίζεται με την προπαγάνδα που αφορά την υποτιθέμενη «κλιματική αλλαγή»:
          http://www.bariumblues.com/haarp_dangers.htm

          Σχόλιο από Alkimos | 15/04/2011 | Απάντηση

          • Ευχαριστώ, για τον σύνδεσμο. Απαντάω επιστημονικά σκεφτόμενος (να το πω πάλι ότι κοινωνικό/πολιτκά πιστευω ότι και προσπαθείτε και γίνεται έλεγχος των μαζών) – το άρθρο δεν περιέχει όυτε μία ουσιαστική πληροφορία’ο συγγραφέας παραθέτει σκέψεις του (μπορεί σωστές μπορεί όχι, δεν μπορώ να κρίνω) αλλά δεν τις στοιχειοθετεί’ δημιουργία μόνο ένα κλίμα υποψίας χωρίς να περιγραει ακριβώς και γιατί, βάσει στοιχείων, γίνονται αυτά..
            Βάσει ειδικότητα μου, αυτά που γράφει με τα τούνελ, ειναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν όπως τα περιγράφει.
            Στην επιστήμη είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι ο γαίδαρος δεν πετάει, οπότε μπορείς να υποθέσεις ότι πετάει, αλλά χωρίς αποδείξεις, και αν συνεχίζεις την «ερευνα»
            Για την κλιματική αλλάγη – σε βρίσκω πολύ σκληρό πολέμιο της, και μάλλον έχεις πέσει θύμα της αντιθετης προπαγάνδας.. μήν κοιτάς τρεμόπουλο και μπιρμπίλη για να βγάλεις το συμπέρασμα ποιος κάνει προπαγάνδα αλλά προσπάθησε να δεις «the big picture» που λένε και στις ΗΠΑ

            Σχόλιο από Dimitris | 15/04/2011 | Απάντηση

            • Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία Δημήτρη ότι υπάρχει κλιματολογικό πρόβλημα, όπως δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το ότι υπάρχει ακόμα πείνα στον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο και ότι μάλιστα η κατάσταση εκεί επιδεινώνεται. Το σημείο στο οποίο εγώ εστιάζω είναι ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, δηλαδή τα κερδοσκοπικά και γεωπολιτικά «παιχνίδια», τα οποία οικοδομούνται συνήθως επάνω στις ανάγκες αλλά και τους φόβους του απλού κόσμου. Μάλιστα έχει επανειλημμένα συμβεί κάποιες από αυτές τις ανάγκες ή οι φόβοι, να προκαλούνται ή αν θέλεις να επιδεινώνονται, με σκοπό τη χειραγώγηση. Ένα είδος «πολιορκίας» δηλαδή, όπου ο πολιορκούμενος αναγκάζεται τελικά να καμφθεί και να υποχωρήσει.
              Δεν νομίζεις ότι έχουμε ισχυρούς λόγους να είμαστε καχύποπτοι;
              Ξέρεις ότι οι Μονάρχες παλιά ήταν τόσο καχύποπτοι, ώστε είχαν στην υπηρεσία τους κάποια έμπιστα άτομα, τους «δοκιμαστές», οι οποίοι έπρεπε να δοκιμάσουν πριν από το βασιλιά οποιαδήποτε τροφή η ποτό. Ο καθένας από εμάς θεωρείται λογικά -μέσα στα πλαίσια του ελεύθερου κόσμου- ως «μονάρχης» του εαυτού του και του χώρου που του ανήκει. Πιστεύεις, μετά από όσα έχουν δει τα μάτια μας και έχουμε συλλογικά βιώσει, πως μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στο κράτος, στους διεθνείς οργανισμούς ή ακόμη και στην επιστήμη; Έστω λοιπόν και αν κάποια πράγματα δεν μπορούν να αποδειχθούν ακόμα «εργαστηριακά», οι ενδείξεις μας κάνουν να είμαστε εντούτοις προσεκτικοί και να συνεχίζουμε να το …ψάχνουμε.
              Όσο για τον Τρεμόπουλο και την Μπιρμπίλη, σε πληροφορώ ότι είναι «κόκκινο πανί» για μένα -γενικά οι λεγόμενοι πράσινοι ή οικολόγοι- και αν θυμάσαι είχα γράψει πριν τρία χρόνια και ένα σχετικό άρθρο, το οποίο είχε δημοσιευτεί μάλιστα στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ. Παραθέτω εδώ τον σχετικό σύνδεσμο:
              http://alkimosarchive2.blogspot.com/2009/06/blog-post_04.html

              Σχόλιο από Alkimos | 15/04/2011 | Απάντηση

              • Οκ, δεν κατάλαβα σωστά το ύφος σου – συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου! και φυσικά υπαρχουν σκοπιμότητες και παντα στην πλάτη μας!
                Άλκιμε, η αλήθεια έίνα ότι με αυτούς που μας κυβερνούς (οχι το γκιοργκακι, αλλα αυτό που εσύ ονομάζεις νεα τάξη θα έλεγα) πρέπει να είμαστε καχύποπτοι με όλα!
                Εγω πλέον δεν δεχομαι τίποτα άκριτα – ακούω, βλέπω, διαβάζω τα πάντα αλλά προσπαθω και να σκεφτώ…
                όμως αυτό που φοβάμαι, και το παρατηρώ στις ΗΠΑ, είναι ότι λόγω χαμηλού μορφωτικού επιπέδου η κάθε είδους προπαγάνδα (ακομη και η εξοφθαλμη) περνάει..το βλέπω και γύρω μου αλλά και από τους φοιτητές μου – αδιαφορία, αλλά και ευπιστία… μέχρι εκει που δεν πάει άλλο…(υπάρχει τουλάχιστον ένας γερός πυρήνας στη νέα γενιά με ιδανικά και μόρφωση, αν και μειοψηφία αρχίζουν να έχουν φωνή τουλάχιστον)
                και ανησυχώ, ανησυχώ πολύ για το μέλλον…

                Σχόλιο από Dimitris | 16/04/2011 | Απάντηση

                • Αυτό που εγώ έχω συμπεράνει από τη δική μου έρευνα είναι, πως το ζητούμενο για την επιδιωκόμενη Νέα Τάξη είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης βασίζεται επάνω στη συσσωρευμένη γνώση χιλιάδων ετών και έχουν στρατευτεί για το σκοπό αυτό όλα τα μέσα. Οι επιστημονικές έρευνες, οι οποίες απορροφούν τεράστια χρηματικά ποσά από τα εκάστοτε κρατικά ταμεία, έχει αποδειχτεί πως δεν αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών, αλλά μάλλον στην οχύρωση και προάσπιση συγκεκριμένων συμφερόντων κάποιας εφιαλτικής ελίτ. Δες για παράδειγμα την νανοτεχνολογία, τις ανακαλύψεις σχετικά με τη γενετική, την αξία των βλαστοκυττάρων, για να αναφέρω μόνο μερικά… Δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για να καταλάβει κάποιος, πως η πρόοδος, σε ό,τι αφορά στις σχετικές ανακαλύψεις, έχει προσθέσει τεράστια δύναμη στην ανθρωπότητα. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος τη διαχειρίζεται αυτή τη δύναμη και με τι κίνητρο;
                  Όταν καταλάβει κάποιος σε τι χέρια βρίσκεται αυτή η δύναμη, τότε λογικό είναι, όχι μόνο να είναι καχύποπτος αλλά να αρχίσει μάλιστα να κατασκευάζει το …δικό του προσωπικό καταφύγιο.
                  Οι σκέψεις αυτές μπορεί να ακούγονται «εσχατολογικές», αλλά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα που θα συμφωνήσουν με αυτές και δεν θα είναι απλά κάποιοι φανατικοί θρησκευόμενοι, αλλά μάλλον ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι.
                  Επειδή όμως ίσως αντιτείνεις πως όλα αυτά δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας, σε πληροφορώ, πως τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο φαίνονται από πρώτης όψεως. Υπάρχει διέξοδος… Αλλά δεν είμαι σε θέση να συζητήσω γι αυτήν μέσα από αυτό το μέσο και σίγουρα όχι με ένα ψευδώνυμο. Αυτό που επιδιώκω μέσα από εδώ απλά είναι, να συμβάλω στην αφύπνιση και στην αποκαθήλωση των ειδώλων… Στη φανέρωση του εχθρού. Και ο εχθρός δεν είναι μόνο εχθρός των Ελλήνων, ας ξυπνήσουμε επιτέλους, είναι εχθρός όλης της ελεύθερης ανθρωπότητας!

                  Σχόλιο από Alkimos | 16/04/2011

                • Και πάλι σχετικά με τα chemtrails, ρίξε μια ματιά σε αυτό το link, το οποίο παρουσιάζει ένα γερμανικό TV ρεπορτάζ: http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4&feature=youtu.be

                  Σχόλιο από Alkimos | 16/04/2011

  11. Η απόλυτη υπακοή, και ο έλεγχος των μαζών είναι ο προαιώνιος στόχος της «άρχουσας τάξης» όλων των εποχών’η Ιστορία επίσης δείχνει ότι δεν πετυχαίνεται – η χρήση της τεχνολογίας για αυτό το σκοπό (αν και όλη η έρευνα δεν αποσκοπεί σε αυτό – αλλά τα «γεράκια» έχουν τα μάτια ανοιχτά για ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν) είναι δίκοπο μαχαίρι….
    φοβάμαι για το μέλλον, αλλά δεν απελπίζομαι – οι ‘μεγάλοι’ έχουν αποδειξει ότι δεν είναι και τόσο έξυπνοι…

    Σχόλιο από Dimitris | 18/04/2011 | Απάντηση


Σχολιάστε