Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Οι εξελίξεις στην Ε.Ε. και η επιστροφή του Γερμανικού (όχι 4ου) Ράιχ!

Κάποιες αλήθειες για …γερά νεύρα.

Ο γερμανικός λαός πληροφορείται εδώ και καιρό πως η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας δεν αποτελεί ένα κυρίαρχο κράτος, παρά μόνο έναν διαχειριστικό γραφειοκρατικό οργανισμό. Το γερμανικό κυρίαρχο κράτος, με βάση το διεθνές δίκαιο, εξακολουθεί να είναι το Γερμανικό Ράιχ (δεν πρέπει να συγχέεται με  το 3ο Ράιχ), το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο με τις Συμμαχικές δυνάμεις. Το Γερμανικό Ράιχ (Deutsches Reich), ως κυρίαρχο κράτος, δεν συνθηκολόγησε ποτέ.

Μετά  την κατάρρευση του ναζιστικού καθεστώτος αυτόματα είχε επανέλθει σε ισχύ η κρατική υπόσταση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης στα προ του πολέμου εδαφικά της όρια (1937), όπως και το νόμιμο αυτής Σύνταγμα. Η παράδοση της ηττημένης χώρας, η οποία έπρεπε κανονικά σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο να γίνει από νόμιμα εκλεγμένο αρχηγό του κράτους και ο οποίος, στο μεταξύ, δεν υπήρχε πλέον, πραγματοποιήθηκε αναγκαστικά από τους αρχηγούς των τριών Σωμάτων: Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού (Friedburg, Keitel και Strumpf), οι οποίοι είναι αυτοί που υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση του στρατού και όχι του νόμιμα υπάρχοντος κράτους, το οποίο όπως είπαμε είχε επανέλθει σε ισχύ. Στις 8 Μαΐου 1945 διαλύθηκαν και παραδόθηκαν οι στρατιωτικές δυνάμεις. Δεν μπορούσε κατά το Διεθνές Δίκαιο να διαλυθεί ή να παραδοθεί το κράτος της Γερμανίας, του Deutsches Reich δηλαδή, που είναι το νόμιμο κράτος, με ολόκληρη την εδαφική του επικράτεια και μάλιστα αυτή του 1933/37, πάνω στο οποίο έγινε η “μοιρασιά” και το οποίο τέθηκε υπό την κατοχή των συμμαχικών – νικητριών στρατιωτικών Δυνάμεων, με κύρια νικήτρια τις Η.Π.Α. (SHAEF – Gesetz Nr.52, Art.1), (Deutschlandvertrag, BGBL, 1955 II S.301), γεγονός που έχει και επισήμως αναγνωρισθεί από ένα μεγάλο αριθμό κρατών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ότι δηλαδή οι Η.Π.Α. είναι η κύρια νικήτρια και κατοχική Δύναμη της Γερμανίας μετά την ήττα της στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όσο και αν ξαφνιάσει η ανωτέρω δήλωση ορισμένους, αυτή είναι η αλήθεια. Μια αλήθεια όμως, η οποία δεν αφορά μόνο τους Γερμανούς, ως λαό, αλλά όλο τον σύγχρονο κόσμο. Αυτό συμβαίνει, διότι το τέλος του 2ου ΠΠ, δεν έφερε στην πραγματικότητα την ειρήνη, αλλά οδήγησε μάλλον αυτούς που επιδιώκουν την παγκόσμια κυριαρχία, στην ίδρυση ενός οργανισμού, του ΟΗΕ, ο οποίος θα έπρεπε να συγκεντρώσει επάνω του όλες τις μορφές εξουσίας,  αναλαμβάνοντας έτσι τον ρόλο μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης (βλέπε εδώ).

Αυτός ήταν ο μεταπολεμικός στόχος, και η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτούσε, όπως είναι φυσικό, μέτρα ασφαλείας. Ένα από τα ποιο σοβαρά μέτρα ασφαλείας ήταν και ο περιορισμός των ανεξέλεγκτων ιμπεριαλιστικών ορέξεων της Γερμανίας. Μιας Γερμανίας, η οποία δυο φορές κατάφερε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στα σχέδια της αυτοκρατορίας. Αυτή η γερμανική νοοτροπία λοιπόν έπρεπε να τεθεί υπό έλεγχο και γι αυτό ιδρύθηκε ακριβώς αυτός ο οργανισμός, όπως αυτό είναι καταγραμμένο στον καταστατικό χάρτη των ΗΕ (βλέπε εδώ, γερμανικά).

Στο εσωτερικό της Γερμανίας αυτά είναι γνωστά πράγματα, όπως και το γεγονός πως η Ε.Ε. ιδρύθηκε μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία κάποιων δυναμικών  παραγόντων αυτού του «γερμανικού μορφώματος», της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, και με αυτό το «κόκαλο» να κρατήσει υπό έλεγχο την ακόρεστη ορμή του «αρπακτικού».

Όλα δείχνουν όμως σήμερα, πως η αυτοκρατορία δεν πρέπει να τα έχει καταφέρει και τόσο καλά, διότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως το Deutsches Reich αναβιώνει παρασκηνιακά, και αυτό φαίνεται να έχει τρομοκρατήσει ορισμένους.

Υπάρχουν επίσης σοβαρές ενδείξεις, που φανερώνουν, πως η χώρα μας παίζει τον ρόλο διελκυστίνδας σε αυτές τις εξελίξεις, πράγμα το οποίο σημαίνει δύσκολες συνθήκες για τον λαό μας.

Στο μέσω αυτών των αντίπαλων δυνάμεων, που έχουν ως στόχο την παγκόσμια κυριαρχία, βρίσκονται οι λεγόμενες «αγορές», οι κερδοσκόποι, οι οποίοι επιχειρούν να ελέγξουν –όπως έκαναν πάντοτε- τις εξελίξεις, και αυτό έχει προκαλέσει αυτήν την διεθνή οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε.

Τα ερωτήματα που περιμένουμε να απαντηθούν σύντομα, είναι:

 • Θα καταφέρει το Deutsches Reich (με συμμάχους τα μέλη του συνασπισμού της BRIC) να ξανασταθεί στα πόδια του ως εθνική οντότητα;
 • Θα οδηγήσει αυτή η αντιπαλότητα σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;
 • Ποιος θα είναι ο ρόλος του ΟΗΕ στις εξελίξεις;
 • Τι σηματοδοτεί η βιασύνη των μεγάλων θρησκευτικών οντοτήτων να ταχθούν υπέρ της διεύρυνσης των εξουσιών του ΟΗΕ;
 • Με ποια πλευρά θα ταχθεί τελικά η χώρα μας; Θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό των Συμμαχικών δυνάμεων ή μήπως θα υποκύψει στην πίεση (βλέπε εδώ) και θα αυτομολήσει στο αντίπαλο στρατόπεδο όπως έκανε ο Θεμιστοκλής μετά τον εξοστρακισμό του;

Όποια και αν είναι η εξέλιξη, ένα είναι το γεγονός, κατά την δική μου προσωπική εκτίμηση, πως ζούμε το τέλος -όχι του κόσμου, αλλά- της Ιστορίας!!!

(…συνεχίζεται)

Σχετικό άρθρο:
.
Unsere Nation ist in Gefahr! Deutschland liegt im Sterben! 
(μετ. «Το έθνος μας βρίσκεται σε κίνδυνο! Η Γερμανία πεθαίνει!»)

***

31/01/2012 - Posted by | Γεωπολιτικά | , , , , , , , , , , ,

4 Σχόλια »

 1. Αλκιμε, ως σχολιο επελεξα να παραθεσω την παρακατω ανοικτη επιστολη,προς πασα κατευθυνση που δημοσιευθηκε στις 2/12/2012,σχετκωτατη με την αναρτηση σου:

  ΑΝΟΙΚTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΕΣ
  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ :

  – Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
  – Τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Κυβερνήσεως και τους Υπουργούς της
  – Τους Αρχηγούς όλων των Κομμάτων
  – Τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου

  Σε αυτή την τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα μας , το μέλλον της και των μέλλον των παιδιών της, αποδεικνύεστε όλοι, μα όλοι σας ολίγιστοι, αδιάβαστοι και επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας – λιγότερο ή περισσότερο ο καθένας σας.

  Κρύβετε από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος σας χρυσοπληρώνει για να του προστατεύετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά του και της Πατρίδας μας βασικά θέματα και τον σπρώχνετε σε απίθανα τραγικές καταστάσεις, υπακούοντας στα κελεύσματα
  των ξένων και εντόπιων αφεντικών σας.

  Συγκεκριμένα κρύβετε ότι από την αρχή της εισόδου μας στην τότε Ε.Ο.Κ. και μετέπειτα Ε.Ε., η ένωση που παραμυθιάσατε τον Ελληνικό Λαό ότι θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη των Κυρίαρχων Ευρωπαϊκών Λαών-Κρατών, ήταν μια μεγάλη απάτη: η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, η λεγόμενη ατμομηχανή της Ευρώπης, Ποτέ μα Ποτέ μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και πριν το 1990, αλλά και μετά και μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει ως ελεύθερο κυρίαρχο κράτος, όπως π.χ. η Ελλάδα.

  Άρα ούτε τότε, ούτε τώρα, δεν δικαούται να βρίσκεται εκεί εφόσον μιλήσατε για ένωση κυρίαρχων κρατών.

  Και διευκρινίζω επιγραμματικά: ειδικά για τη σημερινή «νομική» υπόσταση της Γερμανίας, τον κύριο συνομιλητή μας στα βασανιστήρια που μας έχετε οδηγήσει εσείς όλοι οι δοσίλογοι και προδότες (με τις ελάχιστες βέβαια φωτεινές εξαιρέσεις), αυτή η Γερμανία:

  – είναι μια χώρα ακόμα κάτω από κατοχή (των ΗΠΑ)
  – χωρίς κρατική υπόσταση,
  – χωρίς Σύνταγμα και φυσικά Συνταγματικό Δικαστήριο, μόνο με ένα Βασικό Νόμο, που έχει επιβληθεί από τους κατακτητές μετά τον πόλεμο και διασφαλίζει τη λειτουργία της γραφειοκρατίας και την ασφάλεια των πολιτών,
  – χωρίς Συνθήκη Ειρήνης, χωρίς πραγματική Ένωση, όπως παραμύθιασαν τον κόσμο το 1990, όταν τη Συμφωνία 2+4 την παρουσίασαν ως τέτοια και ΟΧΙ ως «τακτοποίηση» των συνόρων με την Πολωνία,
  – σε Εμπόλεμη Κατάσταση με 51 Χώρες
  – και φυσικά και την ΕΛΛΑΔΑ !
  – σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ, η οποία στην περίπτωσή μας έχει ΑΡΘΕΙ, αφού την έχουν βάλλει να μας κηρύξει αυτόν τον φρικτό Οικονομικό Πόλεμο και απόλυτο στραγγαλισμό,
  – χωρίς δικαίωμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
  – με τα ΜΜΕ σε απόλυτο έλεγχο του κατακτητή μέχρι το 2099,
  – με τον εκάστοτε Καγκελάριο να πηγαίνει πρώτα στον Λευκό Οίκο για να υπογράψει ένα «μυστικό» έγγραφο και μετά να παρουσιάζεται στο δικό του Κοινοβούλιο,
  – με ακόμη ισχύοντα εδαφικά σύνορα αυτά του 1937 και το Σύνταγμα του 1919 (της Βαϊμάρης), σε αδράνεια όμως, λόγω της επικρατούσης κατάστασης κατοχής της χώρας και της δικτατορίας των κομμάτων που επικρατεί εκεί,
  – με καθεστώς ΑΠΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με ΕΔΡΑ τη Φρανκφούρτη και ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25.500 ΕΥΡΩ!
  – με Καθηγητές Πανεπιστημίων, Κινήματα Πολιτών, Απλούς Πολίτες να αγωνίζονται για τα Αυτονόητα Ανθρώπινα Δικαιώματά τους, για την επιστροφή του Μάρκου, το Δικαίωμα Εθνοσυνέλευσης, Συντάγματος, Αντίστασης και Ελεύθερων Εκλογών κλπ. κλπ.

  Και γιατί να συμβαίνουν αυτά;;;

  Γιατί απλούστατα , στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πρέπει πρώτα να έχει δημιουργηθεί η κεντρική κυβέρνηση των Βρυξελλών, η πιο στυγνή, απάνθρωπη και βίαιη δικτατορία που έχει υπάρξει επί της γης, προάγγελος της ακόμα φρικτότερης παγκόσμιας, που τα σχιζοφρενή αφεντικά σας έχουν σχεδιάσει για ολόκληρο τον πλανήτη. Κι εσείς, απλά
  και απροβλημάτιστα, υπογράφετε χωρίς να διαβάζετε, να ενημερώνεσθε και να ενημερώνετε ΕΜΑΣ τους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Δεν μας έχετε ακόμη πει για τις στενότατες σχέσεις των Διαχειριστών της Ε.Π.Ε.-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, Κυρίας Μέρκελ και του Κυρίου Σόϊμπλε, με το κυριότερο συγκρότημα που κρύβεται πίσω από την επιδίωξη της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης, που υπαγορεύει Συνθήκες – π.χ.Λισαβόνας, που η καινούριά της και πιο μαφιόζικη Έκδοση – δηλ. το πραγματικό 4ο Ράϊχ – μπορεί να μας έρχεται ήδη από την ερχόμενη άνοιξη και θα μας καταργεί και τα τελευταία μας δικαιώματα σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ. Μέχρι τότε εσείς έχετε πάρει τη διαταγή να μας μετατρέψετε και ΕΜΑΣ ΣΕ Ε.Π.Ε. όπως είναι το μοντέλο σας η Γερμανία, χωρίς ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, αλλά και ΙΔΙΩΤΙΚΗ, με απόλυτη ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ – ΛΑΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ. Και βέβαια, με ποιό Κυρίαρχο Γερμανικό Κράτος συνάπτετε «διακρατικές συμφωνίες»;;;

  Σας πιέζουν Κυρίες και Κύριοι πολύ, γιατί οι Λαοί ΞΥΠΝΑΝΕ και θέλουν να προλάβουν οι ψυχασθενείς αφέντες σας
  ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ πριν καταλάβουμε τα σχέδιά τους, που είναι φυσικά και ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ
  ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ.

  Λάβετε μόνον υπόψιν, ότι σε κάθε τραγωδία έρχεται η ΚΑΘΑΡΣΗ. Και την τελευταία αυτή πράξη στο ΔΡΑΜΑ που οργανώσατε
  εναντίον της Πατρίδας μας, θα τη ΓΡΑΨΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ!

  Βενετία Κάντζια

  Αθήνα 12. Φεβρουαρίου 2012

  Σχόλιο από Eleni | 24/02/2012 | Απάντηση

 2. Για σχόλια στο παρών άρθρο, βλέπε: http://olympia.gr/2012/02/24/developments

  Σχόλιο από alkimos | 24/02/2012 | Απάντηση

 3. […] οι διεκδικητές των δικαιωμάτων του Γερμανικού Ράιχ (βλέπε εδώ), οι οποίοι δρουν προς στιγμή ακόμα […]

  Πίνγκμπακ από Ο αγώνας δρόμου για την παγκόσμια κυριαρχία φτάνει στο αποκορύφωμά του! « Alkimos archive | 25/02/2012 | Απάντηση

 4. […] μόνιμα όλα τα κράτη/μέλη της Ε.Ε. προτού εμφανιστούν οι διεκδικητές των δικαιωμάτων του Γερμανικού Ράιχ, οι οποίοι δρουν προς στιγμή ακόμα […]

  Πίνγκμπακ από Ο αγώνας δρόμου για την παγκόσμια κυριαρχία φτάνει στο αποκορύφωμά του! | αἰέν ἀριστεύειν | 25/02/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s