Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Μια ακόμα θυσία στον Μινώταυρο της καταπίεσης και της προδοσίας!

Τα γουναράδικα τους περιμένουν!

Η πιστολιά που ακούστηκε χθες στο Σύνταγμα δεν βγήκε απλά από ένα όπλο, βγήκε πρώτα από την καρδιά ενός ηλικιωμένου Έλληνα, ο οποίος δεν άντεξε άλλο… Δεν άντεξε τον εξευτελισμό και την κατάντια αυτού που είχε αγαπήσει, αυτού που ήταν κάποτε όλη του η περηφάνια. Δεν άντεξε την ύπουλη παράδοση της πατρίδας του στους ίδιους δολερούς εχθρούς. Δεν άντεξε την προδοσία, την ισοπέδωση όλων των αξιών, την αναιδή επικυριαρχία των δοσίλογων. Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό…

Η πιστολιά όμως αυτή αντήχησε στις καρδιές όλων των ελεύθερων ανθρώπων αυτού του τόπου –και όχι μόνο- σαν καμπάνα!

Σαν συναγερμός……

Εύχομαι μόνο να μη χυθεί αθώο αίμα, αλλά η καμπάνα αυτή να ξυπνήσει υγιή αντανακλαστικά και να υποκινήσει σε αποτελεσματική δράση.

Η θυσία αυτού του ανθρώπου δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Γι αυτή την αθώα(*) ψυχή που παραδόθηκε στον βωμό της αδικίας και της καταπίεσης, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν, και οι ένοχοι είναι γνωστοί, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ….

Γι αυτόν τον θάνατο υπάρχουν ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ και βάση του νόμου αυτοί θα πρέπει να οδηγηθούν μπροστά στη δικαιοσύνη.

Αυτό δεν είναι απλά μια επίφαση, είναι μάλλον ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός το οποίο θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη και από εκεί θα μπορούσαν ίσως να ξεκινήσουν όλα.

Η κόρη αυτού του ανθρώπου, βασιζόμενη στην επιστολή που άφησε ο αυτόχειρας, θα πρέπει να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου –κατονομάζοντάς τους- για ηθική αυτουργία σε δολοφονία εκ προθέσεως.

Μόνο μια τέτοια νηφάλια ενέργεια θα μπορέσει να φέρει αποτέλεσμα και όχι οποιοσδήποτε «θερμός» ξεσηκωμός ο οποίος μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί, όπως έγινε με τις εξεγέρσεις της λεγόμενης «αραβικής άνοιξης».

Μια τέτοια καταγγελία θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν αφετηρία για να ξεκινήσουν και άλλες πολλές ανάλογες, με μια τεραστίων μεγεθών κοινωνική συμπαράσταση, που δεν θα μπορέσει εύκολα να αγνοηθεί.

Θα πρέπει να υπάρξει για τον σκοπό αυτό διεθνής κινητοποίηση.

Οι υποθέσεις αυτές θα πρέπει να φτάσουν τελικά και σε διεθνή δικαστήρια.

Το φιτίλι είναι έτοιμο, αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η σπίθα. Μια σπίθα όμως που δεν θα κάψει αθώους ανθρώπους σε κάποιο πεδίο μάχης, ούτε αυτούς που θα την ανάψουν, αλλά μόνο τους ένοχους. Η «έκρηξη» θα πρέπει να γίνει μέσα στις αίθουσες των διεθνών δικαστηρίων. Εκεί θα πρέπει να δοθούν οι μάχες.

Ας μην υποτιμούμε τη δύναμη της δικαιοσύνης, ακολουθούμενης από την κοινωνική κατακραυγή.

Ας μην αφήσουμε τους ύπουλους εχθρούς, αυτούς που επιδιώκουν την ισοπέδωσή μας, να μας οδηγήσουν στα …γουναράδικα.

Ας τους προλάβουμε!

.
.
_____________
(*) Προσωπικά θεωρώ την αυτοκτονία ως πράξη βαριάς προσβολής εναντίον Αυτού ο οποίος είναι η πηγή της ζωής, του Δημιουργού. Οπότε, είναι ύψιστη ασέβεια η «θυσία» της ανθρώπινης ζωής, όσο «ευγενής» και αν είναι οι στόχοι. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε ένα Σύστημα, το οποίο έχει προκαλέσει τέτοια σύγχυση, που έχει σχεδόν χαθεί η αντίληψη των πραγματικών αξιών, και έχουν αυτές αντικατασταθεί από ρηχές φιλοσοφικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, μέσα στις οποίες η ανθρώπινη ζωή έχει χάσει το πραγματικό της νόημα.

***

30/01/2012 - Posted by | Κοινωνικά | , , , ,

1 σχόλιο »

  1. Μια ακόμα θυσία στον Μινώταυρο της καταπίεσης και της προδοσίας!

    Πίνγκμπακ από αἰέν ἀριστεύειν | 05/04/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s