Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Ανοιχτή επιστολή προς τον παραπλανημένο γερμανικό λαό!

 

Αγαπητοί συνάνθρωποι,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, στη Γερμανία, οι οποίοι εξακολουθείτε να έχετε ακόμη φυσιολογικά ανθρώπινα αντανακλαστικά και που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας ως τμήμα ενός συνόλου και όχι ως κάποια ελίτ η οποία δικαιούται «μεγαλύτερη μερίδα» απ’ό,τι οι υπόλοιποι άνθρωποι στον πλανήτη.

Σε όλους εσάς, οι οποίοι συναισθάνεστε πως «κάτι δεν πάει καλά» με αυτά που μας σερβίρουν διεθνώς τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μας.

Σε εσάς, που αποβλέπετε όπως και όλοι οι υπόλοιποι, «φυσιολογικοί», άνθρωποι σε ένα καλύτερο μέλλον για τις γενιές που έρχονται.

Σε εσάς, από τον γερμανικό πληθυσμό, που έχετε αναγνωρίσει την ζημιά που έχουν προκαλέσει οι αποφάσεις των πολιτικών της χώρας σας στην ανθρωπότητα, ως σύνολο, τα τελευταία εκατό χρόνια.

Σε εσάς, που ακούτε ακόμα τις φωνές των θυμάτων από του δύο Μεγάλους Πολέμους καθώς αυτοί απαιτούν ακόμη, μέσα από τους τάφους τους, ΑΠΟΔΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Που πονέσατε μαζί με την υπόλοιπη ανθρωπότητα και υποσχεθήκατε να αγωνιστείτε ώστε να μην επαναληφτούν ποτέ ποια τα ίδια λάθη. Που ενώσατε τις φωνές σας με όλους τους ανθρώπους της Γης, φωνάζοντας κι εσείς: «Nie wieder Krieg» (ποτέ ποια πόλεμος).

Από έναν λαό, που κατάφερε να καταστρέψει με δυο πολέμους ό,τι όμορφο είχε καταφέρει να κτίσει σύσσωμη η ανθρωπότητα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, που κατάφερε να αμαυρώσει τον πολιτισμό που ανάπτυξαν άξιοι συμπατριώτες -άνθρωποι σαν τον Σίλερ, τον Γκαίτε, τον Φόιερμπαχ και τόσοι άλλοι… Από έναν τέτοιο λαό, θα περίμενε κανείς σήμερα χαμηλούς τόνους, μετριοφροσύνη και δράση που θα φανέρωνε μεταμέλεια.

Γνωρίζω, πως υπάρχουν ανάμεσα στους σημερινούς Γερμανούς πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, με βαριά συναίσθηση ευθύνης, με συνείδηση και με αισθήματα αλληλεγγύης. Άνθρωποι αυτοθυσιαστικοί, που είναι ενεργοποιημένοι δραστήρια σε έργα μεγάλης κοινωφελούς αξίας.

Το ερώτημα όμως είναι: Πόσοι είναι αυτοί; Μπορεί ο αριθμός τους να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικός ώστε η δική τους υγιής δράση να θεωρηθεί ως δράση ενός ολόκληρου λαού; Ποιο είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει σήμερα τους Γερμανούς παγκόσμια, χωρίς να ληφθεί καν υπόψη το παρελθόν; Είναι η αλληλεγγύη, είναι ο αλτρουισμός, είναι η φιλανθρωπία; Ή μήπως, αντίθετα, φανερώνονται πάλι στοιχεία ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ;

Ποια ήταν για παράδειγμα η στάση της Γερμανίας απέναντι στο πρόσφατο «ελληνικό πρόβλημα;

Και στο εσωτερικό της χώρας σας αλλά και στο εξωτερικό, έχουν υψωθεί στο μεταξύ φωνές διαμαρτυρίας, που φωνάζουν: «ΈΛΕΟΣ! Αυτό είναι ανήκουστο… Η Γερμανία επιδιώκει να εξοντώσει την Ελλάδα και να την καταστήσει προτεκτοράτο της».

Έχετε μήπως ακούσει αυτές τις φωνές εσείς οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας; Ή μήπως έχετε γίνει επιλεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνεται; Ε, λοιπόν σας πληροφορώ, πως οι φωνές αυτές όλο και πληθαίνουν και αν δεν αναλάβετε εσείς γρήγορα δράση, θα ενωθούν με τις άλλες φωνές, αυτές που ακούγονται μέσα από τους τάφους, και θα σας κατακλύσουν σαν τσουνάμι.

Ένα τσουνάμι, πολύ χειρότερο από αυτό που κατέκλυσε πρόσφατα την Ιαπωνία!

Σας πληροφορώ επίσης, πως αν δεν αντιληφθείτε έγκαιρα την νέα περιπέτεια στην οποία ετοιμάζονται οι πολιτικοί σας να εμπλέξουν σήμερα εσάς καθώς και όλη την ανθρωπότητα, με ένα νέο είδος πολέμου, τον «οικονομικό πόλεμο», τότε οι ενοχές του παρελθόντος θα έρθουν να ενωθούν με τις σημερινές ενοχές και να είστε βέβαιοι, πως από αυτές τις νέες ενοχές δεν θα καταφέρουν να σας απαλλάξουν τώρα τα όποια «αγγλοαμερικανικά συμφέροντα».

Οι καιροί έχουν αλλάξει.

Αυτοί που σήμερα θα σας δικάσουν, είναι οι λαοί!

Και όσο και αν υποτιμάτε τη δύναμή τους, μη ξεχνάτε, πως αυτοί είναι τελικά οι διεκδικητές αποζημιώσεων για τα παλιά σας  εγκλήματα, και οι φωνές τους έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και αν δεν αντιδράσετε γρήγορα, σε λίγο θα τους βρείτε έξω από την πόρτα σας, ακολουθούμενους από τις εκατομμύρια σκιές, αυτών που εξοντώθηκαν από τους παππούδες σας.

Εύχομαι, εσείς, η νέα γενιά των Γερμανών, να μη κάνετε τα ίδια λάθη που έκαναν οι παππούδες σας!

Σας συμβουλεύω, να ανοίξετε κάποιο λεξικό και να μελετήσετε προσεκτικά αυτήν την λέξη: Αλληλεγγύη.

Είναι επείγον!

Ένας Έλληνας

.
.
(Η επιστολή αυτή [στα γερμανικά] πρόκειται να σταλεί σε όλα τα γνωστά ΜΜΕ στη Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, καθώς και σε επιλεγμένα γερμανικά μπλοκ, με μεγάλη επισκεψιμότητα).
.

25/06/2011 - Posted by | Κοινωνικά | , , , , , , , ,

9 Σχόλια »

 1. […] (Εδώ η μετάφραση στα ελληνικά) […]

  Πίνγκμπακ από Offener Brief an das irregeführte deutsche Volk! « Alkimos archive | 25/06/2011 | Απάντηση

  • Η μονη συμβουλη που πρεπει να δωσεις στους Γερμανους ειναι να απελευθερωθουν απ’ τους εβραιους

   Σχόλιο από einaihrizatoukakou@otenet.com | 08/07/2011 | Απάντηση

   • Για να απελευθερωθούν οι Γερμανοί από τους Εβραίους θα πρέπει πρώτα να θεραπευτούν από την αρρώστια που τους έχουν κολλήσει και αυτή λέγεται «φιλαργυρία». Η αρρώστια αυτή προστέθηκε σε άλλες …παιδικές αρρώστιες που είχαν, όπως είναι η υπεροψία και ο ουτοπικός μεγαλοϊδεατισμός. Όσο δεν κατανοούν την ανάγκη για «θεραπεία», ο ιός του Εβραϊσμού θα τους κατατρώει, μέχρι να τους εξοντώσει, διότι ένα είναι βέβαιο, ότι αυτή τη φορά εκ των έσω θα έρθει η πτώση του 4ου Ράιχ.

    Σχόλιο από Alkimos | 08/07/2011 | Απάντηση

 2. Ανοιχτή επιστολή προς τον παραπλανημένο γερμανικό λαό!

  Πίνγκμπακ από StinFora.com | 25/06/2011 | Απάντηση

 3. Ανοιχτή επιστολή προς τον παραπλανημένο γερμανικό λαό!

  Πίνγκμπακ από JournalismOnline | 25/06/2011 | Απάντηση

 4. Ανοιχτή επιστολή προς τον παραπλανημένο γερμανικό λαό!

  Πίνγκμπακ από news-gr.gr | 25/06/2011 | Απάντηση

 5. Offener Brief an das irregeführte deutsche Volk!

  Πίνγκμπακ από www.olympia.gr | 27/06/2011 | Απάντηση

 6. Offener Brief an das irregeführte deutsche Volk!

  Πίνγκμπακ από royfianos.com | 27/06/2011 | Απάντηση

 7. […] (Εδώ η μετάφραση στα ελληνικά) 0.000000 0.000000 Μοιρασθῆτε τὸ ἑξῆς:EmailTwitterἘκτύπωσηFacebookΣᾶς ἄρεσε;Μοῦ ἀρέσειΔηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει. Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας. ← Διαβάστε τι έγραφαν οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι το 1941 […]

  Πίνγκμπακ από Offener Brief an das irregeführte deutsche Volk! | αἰέν ἀριστεύειν | 01/03/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s