Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Τι συμβαίνει με το εντεροαιμοραγικό κολοβακτηρίδιο E. Coli;

Η πηγή προέλευσης της μόλυνσης παραμένει άγνωστη, μετά και την «αθώωση» των φυτρών φασολιών από φάρμα της Κάτω Σαξονίας.

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ρεμπέκα Χαρμς κατηγόρησε την Κομισιόν και την Γερμανία ότι ήταν εντελώς απροετοίμαστες, για την αντιμετώπιση μιας τέτοιας επιδημίας και εστίασε την παρέμβαση της στην ανεξέλεγκτη χρήση των αντιβιοτικών στην διατροφή των ζώων.

Ήταν τον Ιούλιο του 1996 όταν ξαφνικά στην ευρύτερη περιοχή της Οζάκα 9.500 άνθρωποι ασθένησαν ξαφνικά από διάρροια. Οι υποψίες στράφηκαν καταρχάς στις σχολικές καντίνες για να αποδειχθεί λίγο αργότερα πως υπεύθυνο ήταν το βακτηρίδιο e-coli 157. Τότε υπεύθυνος στο υπουργείο υγείας ήταν ο Σατόσι Τακιάκα. Σήμερα διευθύνει μια εταιρεία για την υγιεινή των τροφίμων.

«Επειδή οι περισσότεροι είχαν φάει το ίδιο δηλαδή φύτρες φασολιών από μια εταιρεία που προμήθευε τις σχολικές καντίνες εξετάσαμε λεπτομερώς αυτή την εταιρεία. Όμως τα τεστ ήταν αρνητικά».

Μέχρι σήμερα στη Γερμανία περίπου 3.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από το (γενετικά κατασκευασμένο) σούπερ βακτηρίδιο του Εσεριχ (σούπερ, διότι είναι ανθεκτικό έναντι όλων των γνωστών αντιβιοτικών), 670 είναι σοβαρά και οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 20. Οι υποψίες έχουν στραφεί καταρχάς στα αγγουράκια και στις ντομάτες αλλά και στις φύτρες φασολιών, κανένα όμως από αυτά τα τρόφιμα δεν στάθηκε δυνατόν να αποδειχθεί ένοχο. Δυο εβδομάδες τώρα οι γερμανικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν τη ρίζα του κακού.

Η Κομισιόν αίρει την εμπιστοσύνη της

Η Κομισιόν πάντως φαίνεται να αίρει την εμπιστοσύνη της απέναντι στις γερμανικές προσπάθειες και καλεί το Βερολίνο να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών τόσο μέσα από την Ευρώπη όσο και έξω από την Ευρώπη. Παράλληλα όμως ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα υγείας Τζον Ντάλι συνιστά ψυχραιμία:

«Έχουμε ακόμα να πάρουμε μαθήματα σε αυτό το μέτωπο. Θα ήθελα να τονίσω όμως πως η επιδημία είναι περιορισμένη γεωγραφικά γύρω από την περιοχή του Αμβούργου για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ανάγκη να παρθούν μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Οι ευρωπαίοι αγρότες και έμποροι κατηγορούν τη Γερμανία ότι με τις διάφορες ανακοινώσεις έχουν πληγεί σοβαρά. Το λιανεμπόριο φρούτων και λαχανικών έχει υποστεί μια μείωση της τάξεως του 30% έως 40 % όπως δήλωσε ο Κάι Φαλκ εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εμπορίου. Παράλληλα οι φωνές στη Γερμανία για αποζημιώσεις των καλλιεργητών πυκνώνουν, όπως πυκνώνουν και οι αγωγές κατά των γερμανικών αρχών, διότι με τις δηλώσεις τους προκάλεσαν μεγάλες οικονομικές ζημίες.

Η Κομισιόν πρότεινε χθες στην έκτακτη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας το ποσό των 150 εκ. ευρώ ώστε να καλυφθεί για αρχή το 30% των ζημιών.

Το «συνωμοσιολογικό» σενάριο

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα συνωμοσιολογικά σενάρια έχουν γίνει της μόδας και επειδή πολλά από αυτά αγγίζουν πολύ επικίνδυνα την πραγματικότητα, ας δούμε τι κυκλοφορεί σχετικά με το περίεργο αυτό κολοβακτηρίδιο (βλέπε εδώ):

«Καναδικό εμβόλιο προσφέρει ελπίδα αντιμετώπισης του νέου στελέχους του E-coli.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καναδέζικη Bionishe Life Sciences Inc. έχει ήδη πατεντάρει το πρώτο παγκοσμίως εμβόλιο για το E-coli. Το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να προκαλεί στην εμβολιαζόμενη αγελάδα την παραγωγή αντισωμάτων τα οποία μπλοκάρουν την έκκριση πρωτεϊνών από το επικίνδυνο στέλεχος του βακτηρίου καθώς αυτό προσπαθεί να εγκατασταθεί στα εντερικά της τοιχώματα. Το μπλοκάρισμα αυτό εμποδίζει την προσκόλληση και επομένως το οδηγεί στον θάνατο. Η θεωρία πίσω από τη μείωση των επιπέδων E-coli στις αγελάδες είναι ότι αυτή η μείωση θα ελαττώσει τη ποσότητα που απορρίπτει το ζώο στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του και θα καταστήσει λιγότερο πιθανό το πέρασμά του στην διατροφική αλυσίδα.

Τα βοοειδή μεταφέρουν στα έντερά τους ένα κοκτέιλ από στελέχη E-coli, τα οποία όμως δεν είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Καθώς απελευθερώνονται στο νερό, στο έδαφος ή στις καλλιέργειες μέσω μολυσμένης κοπριάς, τα βακτήρια μπορούν να περάσουν σε άλλα ζώα και να φτάσουν τελικά και στον άνθρωπο.

Αρκετά στελέχη είναι επικίνδυνα, ακόμη και θανατηφόρα, για τον άνθρωπο διότι εκκρίνουν την τοξίνη Shiga που πυροδοτεί συμπτώματα όπως διάρροια, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια.

Προκαλεί έκπληξη η ταχύτητα με την οποία προχώρησε η καναδική εταιρία στην δημιουργία του εμβολίου πατετάρωντάς το κιόλας, που σημαίνει αμύθητα κέρδη αν ο πανικός εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο. Ακόμη και τώρα όμως με το που θα ξεκινήσει η διάθεση, το εμβόλιο αυτό θα γίνει ανάρπαστο.

Πριν 2 χρόνια, η γρίπη των χοίρων απέφερε τεράστια κέρδη σε φαρμακευτικές εταιρίες που και σε εκείνη την περίπτωση παρήγαγαν το εμβόλιο ταχύτατα. Τελικά τα αποθέματα που αγοράστηκαν έμειναν στις αποθήκες διότι η γρίπη αυτή δεν αποδείχθηκε πιο θανατηφόρα από την κοινή. Στην πραγματικότητα είναι λιγότερο θανατηφόρα.

Το καταναλωτικό κοινό δεν θέλει πολύ για να πανικοβληθεί οδηγώντας στην καταστροφή χιλιάδες καλλιεργητές στις μεσογειακές χώρες. Δεν ξέρω αν οι Γερμανοί προχώρησαν τόσο βιαστικά σε ανακοινώσεις επειδή ενδιαφέρονται πραγματικά για την δημόσια υγεία ή αν «παίζεται» κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση έσπειραν τον πανικό χωρίς λόγο αφού απεδείχθη σύμφωνα με τους τελευταίους ελέγχους ότι οι ισχυρισμοί τους ήταν λάθος.

.
Σχόλιο:
.
Μετά από το νέο αυτό κύμα εκφοβισμού, μια πιθανή ερώτηση του απλού καταναλωτή των βορείων χωρών, θα ήταν: «Αν μια χώρα όπως η Γερμανία δεν είναι σε θέση να ελέγξει την ασφαλή παραγωγή λαχανικών και μάλιστα βιολογικών, πως είναι δυνατόν να εμπιστευτεί τότε κάποιος την παραγωγή ενός αγρότη από τις «αφερέγγυες» χώρες του Νότου;» Πόσο μάλλον την ιδιωτική παραγωγή του …γείτονα; Δεν θα ήταν άρα σήμερα ποιο εύκολο, να περάσει η Ε.Ε. μια ντιρεκτίβα η οποία θα έθετε αυστηρότερους όρους στη παραγωγή αγροτικών προϊόντων; Δεν θυμίζει αυτό κάτι από το γνωστό μας «Codex Alimentarious»;
 
 
Σχετικά άρθρα:
.
Βιολογικό όπλο το νέο στέλεχος του Ε-coli;
Codex Alimentarious: Η νέα παγκόσμια κοινωνική μαγγανεία
Κοινότητες αυτάρκους εξασφάλισης τροφής
Παράνομη η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε.
.

09/06/2011 - Posted by | Γεωπολιτικά | , , , , , ,

7 Σχόλια »

 1. Χθες ενώ έψαχνα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με e.coli στο διαδίκτυο έπεσα στο παρακάτω άρθρο , το μετέφρασα με τον τρόπο του HEIL GAP και το έδωσα σε κάποια παιδιά στο διαδίκτυο , αλλά δεν είναι κακό να το διαβάσουμε και από εδώ σήμερα .
  Το βρήκα στο naturalnews

  «Εμβιομηχανική και ένας θανάσιμος υπερ-ιος /From HEIL GAP για τα σχόλια και μια ελεύθερη μετάφραση από εδω
  http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OTOnSLXi
  »

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  Από ιατροδικαστικά στοιχεία προκύπτει ότι ο ευρωπαϊκος υπερ-ιος e.coli ήταν ΠΡΟΙΟΝ της Εμβιο-μηχανικής δια να προκληθούν θάνατοι ανθρώπων

  Καθώς το παιχνίδι της επιρρίψας ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, σχεδόν κανείς δεν μιλάει πια για το πώς θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί ένα ΥΠΕΡ ανθεκτικό στέλεχος του E.coli ώστε ως δια μαγιάς να γίνει ανθεκτικός σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, ξαφνικά εμφανίστηκε στις προμήθειες τροφίμων.

  Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και O104 στελέχη που δεν είναι σχεδόν ποτέ (συνήθως), ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ ‘επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την «μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ασυλία των φαρμάκων.

  Ο γενετικός κώδικας αποκαλύπτει την ιστορία
  Όταν οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας αποκωδικοποίησαν το γενετικό make-up ( γίγνεσθαι) του O104 στελέχους, διαπίστωσαν ότι είναι ανθεκτικές σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς των αντιβιοτικών:

  • πενικιλίνες
  • τετρακυκλίνη
  • ναλιδιξικό οξύ
  • τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
  • κεφαλοσπορίνες
  • αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
  • πιπερακιλλίνη-sulbactam
  • πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης

  Και γιατί αυτό κάνει τους γιατρούς ανατριχιάζουν ; Επειδή είναι τόσο θανατηφόρο .
  • «Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται« αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο ».»
  ( http://www.independent.ie/breaking-news/world-news/ecoli-victims-still-on-increase-2668861.html )

  • Συνολικά, δέκα ευρωπαϊκά κράτη έχουν αναφέρει κρούσματα της εν λόγω στελέχους E.coli, κυρίως από ανθρώπους που είχαν επισκεφθεί τη βόρεια Γερμανία.

  Εμβιομηχανική με αποτέλεσμα έναν θανάσιμο superbug (υπερ-ιος ).
  Λοιπόν, πώς, ακριβώς, γίνεται ένα βακτηριακό στέλεχος να είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά και σε μια ντουζίνα διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύ ο θανατηφόρα γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου;

  Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος συμβαίνει αυτό (και μόνο ένας τρόπος) – θα πρέπει να εκθέσει αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων. Συνήθως αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή, βέβαια αλλά πρώτα εκτίθεται στην πενικιλίνη …και/ο/καθεξής …. ….

  Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που θα γίνει σε ένα εργαστήριο με ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται ουσιαστικά για το πώς δημιουργούνται μερικά βιολογικά όπλα μηχανικής από τον αμερικανικό στρατό στις εγκαταστάσεις της εργαστήριο στο Ft. Detrick, Maryland (http://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick ).

  Κατά την εξέταση των γενετικά στοιχεία του σήμερα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αυτό θα μπορούσε να συμβεί «στην άγρια φύση».
  Με απλά λόγια, αυτό superbug (υπερ-ιος ) στέλεχος E.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην άγρια φύση. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθαν από: το εργαστήριο.

  Αν διαφωνείτε με αυτό το συμπέρασμα – και είστε βεβαίως ευπρόσδεκτοι – τότε να καταλήξουμε στο ΑΛΛΟ συμπέρασμα ότι αυτό το octobiotic superbug (ανοσία σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών) που αναπτύχθηκε τυχαία από μόνο του … ….. μονο που το συμπέρασμα σας είναι πολύ χειρότερο και από την «bioengineered» εξήγηση , γιατί αυτό ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ το octobiotic superbugs μπορεί απλά να εμφανιστεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ . Αυτό θα ήταν αρκετά περισσότερο από ότι μια εξωτική θεωρία , πράγματι.

  Το συμπέρασμά μου πραγματικά έχει περισσότερο νόημα: Αυτό το στέλεχος της E.coli ήταν σχεδόν σίγουρα δημιούργημα της μηχανικής και στη συνέχεια απελευθερώνεται στις προμήθειες των τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Τι σκοπό; Είναι προφανές νομίζω .

  Είναι όλο πρόβλημα, η αντίδραση, και η λύση εδώ , αφού το ξέρετε πια πως παίζετε το έργο. Πρώτα προκαλούν κάποιο πρόβλημα (ένα θανάσιμο στέλεχος E.coli στην προμήθεια τροφίμων). Στη συνέχεια, περιμένουμε την αντίδραση του κοινού (τεράστια κατακραυγή καθώς ο πληθυσμός τρομοκρατείται από E.coli). Σε απάντηση αυτού, θεσπίζουν την επιθυμητή λύση δια εσάς (το συνολικό έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων και την απαγόρευση των νωπών, νωπό γάλα και νωπά λαχανικά).

  Όταν οι άνθρωποι φοβούνται, θυμηθείτε, δεν θα είναι δύσκολο να τους κάνουμε να συμφωνήσουν σε σχεδόν κάθε μορφη και επίπεδο τυραννίας. Και κάνοντας τους ανθρώπους να φοβούνται την τροφή … μα είναι ένα απλό θέμα … λίγες ….Τύπου της κυβέρνησης ….Τύπου ….μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ….στα ΜΜΕ…. θυγατρικών ειδήσεων …..είναι το μόνο που χρειάζεται.

  Πρώτα απαγόρευση της φυσικής ιατρικής, και σήμερα επίθεση κατά του εφοδιασμού μας με τρόφιμα
  Τώρα, να θυμάστε: Όλα αυτά συμβαίνουν στα γοβάκια ( όχι της λαίδης μπιλντεμπεργκ ,αλλά) της απαγόρευσης της ΕΕ για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής – την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατηθούν οι άνθρωποι υγιείς και απαλλαγμένοι από κάθε νόσο. Τώρα που είναι παράνομα όλα αυτά (τα βότανα και συμπληρώματα), το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφιμα .
  Και να τα φοβούνται πολύ , πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα νωπά λαχανικά είναι τα «φάρμακα», και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζει φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέπει πάντα την κάθε ασθένεια.

  Αλλά αν μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τα νωπά λαχανικά – ή ακόμα να τεθούν αυτά και εκτός νόμου – τότε μπορείτε να επιβάλετε και στο σύνολο του πληθυσμού μια «διατροφή των νεκρών », δηλαδή τροφές επεξεργασμένες , τροφές που προάγουν την εκφυλιστική ασθένεια και ενισχύουν τα κέρδη των ισχυρών , τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών.

  Είναι όλα μέρος του ίδιου προγράμματος, μπορείτε να δείτε: Κρατήστε τους ανθρώπους άρρωστους, να τους στερήσετε την πρόσβαση σε βότανα επούλωσης και συμπληρώματα διατροφής , τότε τα κέρδη από τη δυστυχία τους θα φτάσουν στα χέρια των παγκόσμιων καρτέλ των φαρμάκων .

  Τα Γενετικά Τροποποιημένα παίζουν ένα παρόμοιο ρόλο σε όλα αυτά, φυσικά: Είναι σχεδιασμένα για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στους ανθρώπων. Και όσοι είναι κατά κάποιο τρόπο σε θέση να αναχαραχτούν μετά την έκθεσή τους σε Γενετικά Τροποποιημένα εξακολουθούν να υποφέρουν από εκφυλιστικές ασθένειες , αυτές τις ασθένειες που πλουτίζουν τις επιχειρήσεις φαρμάκων , αντί για την αληθινή τους «θεραπεία».

  Στην πραγματικότητα, αυτά τα στελέχη της E.coli superbugs μπορεί να είναι αρκετά εύκολα να αντιμετωπιστούν με έναν συνδυασμό φυσικών αντιβιοτικών πλήρους φάσματος από φυτά, όπως το σκόρδο, τζίντζερ, τα κρεμμύδια και φαρμακευτικά φυτά. Εκτός αυτού, τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της χλωρίδας του πεπτικού συστήματος . Ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα και η καλή λειτουργία πεπτικού συστήματος μπορεί να κρατήσουν μακριά μια μόλυνση E.coli superbug, αλλά αυτό είναι ένα ακόμα γεγονός που η ιατρική κοινότητα δεν θέλει να το ξέρεις. Θα
  προτιμούσε να παραμείνεις ένα αβοήθητο θύμα που βρίσκεται στο νοσοκομείο, περιμένοντας να πεθάνεις, που θέτεις τις επιλογές ζωής σου στην διάθεσή τους. Αυτή είναι «η σύγχρονη ιατρική» για σένα. Προκαλούν τα προβλήματα που ισχυρίζονται ότι μπορούν και ότι γνωρίζουν να τα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια.
  Genetically modified organism
  http://en.wikipedia.org/wiki/Genetically_modified_organism

  Και καποιες πληροφοριες στα ελληνικα εδώ
  http://www.nogmos.gr/metallagmena/1.html
  HEIL GAP (or mind the GAP )

  Υ.Γ.
  Θυμάστε ποια χώρα είχε ως στόχο η νέα τάξη πραγμάτων να τρομάξει με e.coli;
  Ισπανία.
  Γιατί η Ισπανία;
  Ίσως να θυμάστε ότι διέρρευσαν από το Wikileaks που αποκάλυψε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή Genetically modified organism
  Και ακόμη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκαλυμμένα πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της. Αυτή η ψευδής κατηγορία κατά της Ισπανίας για τους θανάτους e.coli είναι πιθανότατα τα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσει στη μόδα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
  Το βρηκα στο naturalnews καθώς έκανα την διαδικτυακή μου βόλτα
  Δηλαδη εδω
  http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OTOnSLXi

  Σχόλιο από HEIL GAP | 09/06/2011 | Απάντηση

  • ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και στη διατροφή μας……. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή……..

   Σχόλιο από ThW | 09/06/2011 | Απάντηση

 2. Πριν κάποια χρόνια έβλεπα τις συνωμοσιολογίες και χλέβαζα.
  Παρατήρησα όμως ότι κάθε …σεζόν , ένα νέο μικρόβιο «ανακαλυπτόταν»
  Και έχουν «πιάσει» όλη την τροφική αλυσίδα (κρέας/λαχανικά/ψάρια/πτηνά αέρος/πτηνά εδάφους) .
  Ποτέ δεν πίστεψα στα βιολογικά προιόντα εμπορίου. Ομοιόμορφα! Πεντακάθαρα! Ασημάδευτα! Ούτε ακόμα και για την ροδακινιά στον κήπο μου, που την ποτίζω μόνο με νερό. Δεν γνωρίζω τη διατροφή των ζώων για το λίπασμα που αγοράζω. Άντε ας σημειώσω και για τα chemtrails. Αλλά αφού βλέπω το σκουληκάκι και την μυγούλα να κάνουν … βόλτες επάνω τους , θα το φάω.
  Η εξέλιξη της τεχνολογίας , αντί να βελτιώσει τελικά τις συνθήκες ζωής μας , μας γύρισε μπούμερανγκ. Μικρόβια-χημικός πόλεμος –νέες αρρώστιες- τρομοκρατία-δημιουργία νέων ανθεκτικότερων μικροβίων –νέα εμβόλια-φαρμακευτικές εταιρίες- Πολυεθνικές εταιρίες τροφίμων- νέα προιόντα.
  Όλα είναι θέμα management και business.
  Κάθε εταιρία (σε οποιονδήποτε τομέα) για την αύξηση των πωλήσεων να δημιουργήσει ένα νέο προιόν , πιο ελκυστικό, με κάποια ιδιαιτερότητα (light/bio/νηστίσιμο κλπ). Μέσα από παραπλανητικές διαφημίσεις και ετικέτες. Απώτερος σκοπός το κέρδος. Στην Γερμανία εδώ και καιρό οι αρμόδιες αρχές διώκουν μεγάλες εταιρίες γι΄αυτήν την παραπλάνηση.
  Εμβόλια. Άλλη μεγάλη πληγή. Business και δω. Το εμβόλιο για Η1Ν1,του 2009, έμεινε τελικά στις αποθήκες. Όμως για 2010-2011 σκέφτηκαν να το κάνουν τριδυναμικό.

  http://www.flu.gov/individualfamily/vaccination/index.html

  http://www.eof.gr/web/guest/home;jsessionid=036891069d6ac044335e5c59502c?p_p_id=62_INSTANCE_Om7s&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_62_INSTANCE_Om7s_struts_action=%2Fjournal_articles%2Fview&_62_INSTANCE_Om7s_groupId=12225&_62_INSTANCE_Om7s_articleId=23589&_62_INSTANCE_Om7s_version=1.0

  Για τις παρενέργειες και τους θανάτους που προκάλεσε μπορείτε να βρείτε στο google, πάρα πολλές πληροφορίες.
  Με τόσα εμβόλια που βαράμε στη ζωή μας (με έμμεσο και άμεσο τρόπο) θα έπρεπε να είμαστε αθάνατοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Μείωση που πληθυσμού της Ε.Ε σύμφωνα με την Eurostat.

  http://fimotro.blogspot.com/2011/06/2060.html

  Ένα άλλο που μου άρεσε και το έγραψε ο archaeopteryx (ζητώ συγνώμη Αρχαίε για την «κλοπή») είναι : « Κάθε φορά που ακούω για το καταστροφικό Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, θυμάμαι ότι απευθύνεται σε όσους προτιμούν υγιεινές τροφές» . Πόσο με αντιπροσωπεύει αυτή η σκέψη!!!!!
  Codex Alimentarius. Επειδή γίνετε μεγάλη προσπάθεια για την επιβολή του, δεν μου φαίνετε καθόλου παράξενο , για την επίτευξη του στόχου, η «ανακάλυψη» ενός super μικροβίου. Και επ’ ουδενή δεν πιστεύω ότι η Γερμανία δεν μπορεί να ελέγξει την ασφάλεια των τροφίμων. Αρα………..
  Και μία άλλη εκδοχή είναι η συνεχής αύξηση των τιμών των τροφίμων τελευταία.

  Ένα ωραίο άρθρο http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/04/25/the_new_geopolitics_of_food

  Το όλο θέμα με το Ε-coli είναι σοβαρό , όχι γι΄αυτά που γράφονται και λένε, αλλά γι΄αυτά που κρύβονται από πίσω. Θα δείξει……..

  ΤhW

  Σχόλιο από ThW | 09/06/2011 | Απάντηση

 3. Συγνώμη αφελής ερώτηση. τι κάνουν στις καντίνες τα παιδιά? Πάνε και λένε παρακαλώ ένα σάντουιτς με φύτρες φασολιών? Έχουμε χαζέψει? Ποιός πουλάει φύτρες φασολιών? Η είναι λάθος η μετάφραση γιατί το είδα κι αλλού

  Σχόλιο από skeptiki | 10/06/2011 | Απάντηση

  • Ναι.ακριβως όπως το διαβασες ειναι. Σε σχολεια στην Ιαπωνία δινονται και γευματα για τα παιδια. Και επειδη η διατροφή τους συμπεριλαμβανει και φυτρες, γι΄αυτο αρρωστησαν. Εμεις αντιθέτως ειμαστε τυχεροι που τα σχολεια δινουν απο καμιά τυρόπιτα με ιχνος τυριου. Που θα το κοψουν και αυτο.!!!!!

   Σχόλιο από ThW | 10/06/2011 | Απάντηση

  • «…Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, οι γερμανικές αρχές έκλεισαν τη φάρμα και συμβούλευσαν τους Γερμανούς να μην καταναλώνουν φύτρες φασολιών.
   Ο υπουργός Γεωργίας της Κάτω Σαξονίας Γκερτ Λίντεμαν δήλωσε χθες ότι έχουν προκύψει περαιτέρω στοιχεία που υποδεικνύουν την εν λόγω φάρμα ως πηγή ή μία από τις πηγές της μόλυνσης.
   Ο υπουργός δήλωσε επίσης ότι η φάρμα παρήγε φύτρες φασολιών, ραπανιών, ρόκας και τριφυλλιού.
   Τα προϊόντα αυτά είναι πολύ διαδεδομένα στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται στις σαλάτες και στα σάντουιτς.»
   (βλέπε: Express)

   Σχόλιο από Alkimos | 10/06/2011 | Απάντηση

   • Δεν θα σχολιάσω το έδεσμα «φύτρες ραπανιών» !!! Κάπως μου κάνει. Απλά να πω για τα πολυανθεκτικά βακτήρια, ότι δεν είναι ούτε τόσο ασυνήθιστα ούτε τόσο δύσκολο να τα βρεις. Σε μιά μονάδα εντατικής να μπεις αυτή τη στιγμή έχει τουλάχιστον 3-4 κατηγορίες μικροβίων όχι πολυανθεκτικά, πανανθεκτικά!! Να βλέπεις τις καλλιέργειες και την ευαισθησία και να σε πιάνει απελπισία. Αν χρησιμοποιούν τόνους αντιβιοτικών στα «αγροκτήματα» φυσικό επακόλουθο είναι, σιγά η φύση μην κάτσει να ασχολείται με μας. Απλά μας παρακάμπτει.
    Θέλετε σοβαρό βιολογικό όπλο? Πανανθεκτικό μυκοβακτηρίδιο φυματίωσης. Εύκολο και απλό να το βρεις, η μισή Ινδία και τα πρώην ανατολικά μπλοκ βρίθουν, (χωρίς σατανικά εργαστήρια, απλά ανθρώπινη ανίκητη βλακεία και απληστία με διεφθαρμένα προγράμματα θεραπείας με τα μισά η ανεπαρκή φάρμακα 🙂 ) απλά περνάει στα ψιλά, ποιός νοιάζεται? όταν αποφασίσουν και συμφέρει θα κάνουν μιά εκστρατεία εκφοβισμού να φοράνε όλοι μάσκες πάλι να γελάμε.

    Σχόλιο από skeptiki | 10/06/2011 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s