Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Η Κυβέρνηση αποκαλύπτει τον ηθικό αυτουργό του «εγκλήματος»

«Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»

Η μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίες φαινομενικά στρέφονταν κατά της τρόικας, περιείχαν και την δήλωση βόμβα: Ο κατεξοχήν ένοχος είναι ο ελληνικός λαός!

Συνειδητοποιεί ο μέσος Έλληνας το τι προσβολή αποτελεί αυτή η δήλωση: «Εντολές παίρνουμε μόνο από τον λαό»; Από την άλλη όμως δεν έχουν και δίκαιο; Δεν τους παρέδωσε το 43,92% του ελληνικού λαού την εξουσία και δεν είναι άρα συνένοχοι σε όσα έχουν διαδραματιστεί στον τόπο μας τον τελευταίο καιρό;

Η δικαιολογία ότι τους παροδήγησε ο ψιλός από την Μινεσότα με ψεύτικες δηλώσεις, δεν στέκει, διότι πρόσφατα, με της δημοτικές εκλογές (Καλλικράτης), τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν την δυσαρέσκειά τους και δεν το έκαναν, στο βαθμό τουλάχιστον που απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Η Κυβέρνηση αυτή έχει την λαϊκή νομιμοποίηση και αυτό είναι η αιτία του κακού! Κανένας λαός, αν ήταν άμοιρος ευθυνών, δεν θα είχε ανεχτεί αυτήν την εν ψυχρώ λεηλασία. Κανένας λαός, που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα καθόταν αδιαμαρτύρητα να ακούει τον Μίκυ Μάους (Ντερούζ) της Ε.Ε. και τον Γκούφη (Τόμσεν) του ΔΝΤ να εκτονώνουν επάνω του όλα τα ψυχολογικά τους απωθημένα.  

Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι συνένοχη.

Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, γι αυτό δεν κουνιέται φύλλο!

.

13/02/2011 - Posted by | Κοινωνικά | , , , , , , , ,

9 Σχόλια »

 1. […] Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός, γι αυτό δεν κουνιέται φύλλο! από το Alkimos archive […]

  Πίνγκμπακ από Η Κυβέρνηση αποκαλύπτει τον ηθικό αυτουργό του «εγκλήματος» | 14/02/2011 | Απάντηση

 2. Αν εξαιρέσεις τους 50-100 bloggers, πες από 200 διαφορετικούς αναγνώστες ο καθένας, + 5-10 μεγάλες ιστοσελίδες με 1000 (διαφορετικούς) ο καθένας, 10.000+20.000=30.000, πες. Να μιλάνε και με 3 ο καθένας; 100.000. Πες 1.000.000. Οι υπόλοιποι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι το Μέγκα και το Σκαϊ

  Οι μεγάλοι ένοχοι είναι αυτοί. Γιατί εγώ γίνομαι τούρκος με τα παραμύθια και είμαι μειοψηφία; Γιατί η πλειοψηφία έχει μάθει ότι ειναι ρομαντικό να παντρευτείς την βυζού στο αεροπλάνο, και σιγά τα αυγά για ένα ροζ κωλόσπιτο, και είναι κοπέλα του λαού αφού εχει και χαρτορίχτρες και ναι, ο Πλανήτης κινδυνεύει και όλοι ίδιοι είναι. Παιδεία μετά το 81, και πλύση εγκεφάλου.

  Και ο μη διαχωρισμός εργολάβων μήντια, και ο μη διαχωρισμός στην Εξουσία. Όσο λάθος και να είναι οι δείκτες διαφθοράς, δεν είναι τυχαίοι

  Σχόλιο από archaeopteryx | 14/02/2011 | Απάντηση

  • Με βρίσκεις σύμφωνο και αν θέλεις και τη δική μου διαπίστωση, οι σώφρονες άνθρωποι στον τόπο μας δείχνει να είναι δυστυχώς μειοψηφία. Έχω ταξιδέψει αρκετά και έχω επίσης ζήσει πάνω από τριάντα χρόνια στο εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει, ότι έχω γνωρίσει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, όλων των φυλών, και διέκρινα, πως οι περισσότεροι έχουν ένα κοινό στοιχείο, το οποίο λείπει από του Έλληνες. Ξέρεις ποιο είναι αυτό; ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΖΩΗΣ!
   Το ΟΡΑΜΑ! Αυτό είναι αυτό που λείπει από τον μέσο Έλληνα. Αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και να αποτελεί διεθνώς το «μαύρο πρόβατο».
   Οι Έλληνες ζουν μόνο για το σήμερα.
   Και αυτό είναι το επίτευγμα της «αλλαγής» που έφερε στον τόπο «ο άνθρωπος με το ζιβάγκο»: O τυχοδιώκτης Ανδρέας Παπανδρέου!
   Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας έχει δυστυχώς διαφθαρεί… Έχει μάθει να τρώει τα δανικά και καραδοκεί πάλι την ευκαιρία να κάνει κάποια αρπαχτή… Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι η εποχή των παχιών αγελάδων πέρασε και ότι έχουμε μπει σε μια εποχή όπου δεν ευδοκιμούν πλέον η κατεργαριά και η …λαμογιά και ότι αν δεν ξυπνήσουν έγκαιρα, κάποιοι ποιο πονηροί (βλέπε ΕΕ – ΔΝΤ), θα τους πάρουν ακόμα και τον …καναπέ!

   Σχόλιο από Alkimos | 14/02/2011 | Απάντηση

   • Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου Αρχαίε

    Σχόλιο από Orestios | 14/02/2011 | Απάντηση

 3. θα συμφωνήσω απόλυτα, και θα προσθέσω ότι φταιμε και εμείς που βλέπουμε τι γίνεται αλλά δεν μπορούμε να ανστιδράσουμε…. αν δεν μπορώ να κάνω τον γείτονα μου να δει τι γίνεται, όπως τα βλέπω εγώ και να συγκρίνει με το τι του λέει ο ΓΑΠ, τότε ο ΓΑΠ κάνει τη δουλειά του καλύτερα… και ντρέπομαι και φοβάμαι για το μελλον….

  Σχόλιο από Dimitris | 14/02/2011 | Απάντηση

 4. Έχεις δίκιο Άλκιμε.
  Ακόμη και σήμερα κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση με την αποχή από τις εκλογές.
  Δυστυχώς.

  Σχόλιο από Orestios | 14/02/2011 | Απάντηση

  • Αυτό εγώ το λέω «ανευθυνότητα» και «στρουθοκαμηλισμό». Ακολουθούν κάποιοι απλά το ρεύμα της μάζας και όταν καλούνται να πάρουν προσωπικές αποφάσεις τότε βάζουν απλά το κεφάλι στην άμμο…

   Σχόλιο από Alkimos | 15/02/2011 | Απάντηση

 5. Έλεος με τους απέχοντες «επαναστάτες» του φραπέ, έλεος δλδ.! Εκχωρούν τα δικαιώματά τους στο 20& των ψηφιζόντων και πουλάνε και μαγκιά κι από πάνω μετά.

  Σχόλιο από αλλενάκι | 16/02/2011 | Απάντηση

  • Στο μεταξύ, το «τσουνάμι» έχει ξεκινήσει στις αραβικές χώρες, και ο κόσμος που έχει βγει στους δρόμους δεν είναι κάποιοι αγράμματοι και άξεστοι, αλλά μέλη της αστικής –αν υπάρχει- τάξης, που έχουν πέσει στην ανεργία, καθώς και οι νέοι.
   Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι τα ίδια που αντιμετωπίζουμε και εμείς: Μακροχρόνια καθεστωτική διαφθορά! Η διαφορά βρίσκεται μόνο σε αυτό που υπονοούσε ο «πολύς» αντιπρόεδρός μας, με το : «Μαζί τα φάγαμε». Λίγοι πιστεύω θα παραδεχτούν ότι είχε εν μέρει δίκιο, διότι δεν αντιλαμβάνονται προφανώς, πως όντως μεγάλο μέρος του πληθυσμού είχε επιδοθεί εδώ και χρόνια στο ίδιο «σπορ», δηλαδή στο πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου, μέσω των λεγόμενων επιδοτήσεων…
   Άρα, ίσως το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι αραγμένο στον καναπέ, περιμένοντας να περάσει η κρίση για να συνεχίσουν την «ντόλτσε βίτα»…
   Το βέβαιο όμως είναι πως οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και μάλλον θα μας πιάσουν στον …ύπνο!

   Σχόλιο από Alkimos | 16/02/2011 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s