Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Ποιοι οδηγούν τους παρασιτικούς στην εξουσία; Ποιοι είναι οι στόχοι;

Χωρίς λεφτά δεν γίνεται επανάσταση, χωρίς λεφτά δεν θα υπήρχε ποτέ Χίτλερ. Ποιοι χρηματοδοτούν μέχρι και σήμερα τη μετάλλαξη των λαών;

«Geld ist das Brecheisen der Macht». – Friedrich Nietzsche(*)

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο κάποιο ντοκουμέντο, το οποίο φανερώνει την διασύνδεση της οικογένειας Παπανδρέου με την περιβόητη οικογένεια Ροκφέλερ(**) και υποστηρίχτηκε, πως αυτοί ήταν εκείνοι που χρηματοδότησαν την ίδρυση του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, μετά από εισήγηση της αμερικανικής κυβέρνησης. Αν αυτή η είδηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχω την δυνατότητα να το ελέγξω, αλλά και δεν πρόκειται να το επιδιώξω, διότι όταν τον ρώτησαν τον ΓΑΠ γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, αυτός απάντησε: «…διότι η απάντηση θα ήταν προφανής». Έτσι και εγώ λοιπόν απαξιώ να ερευνήσω για την επαλήθευση της ανωτέρω είδησης, διότι … η επιβεβαίωση είναι προφανής: Χωρίς λεφτά δεν γίνεται ΑΛΛΑΓΗ!

Και ποια ήταν η αλλαγή; Αλλαγή προς το καλύτερο; Αλλαγή προς την πρόοδο και την ανάπτυξη; Τι φανερώνουν τα γεγονότα; Η μόνη αλλαγή που βλέπω εγώ, είναι η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ του ελληνικού πληθυσμού και της χώρας γενικά, σε σημείο τέτοιο, που αν κάποιος βρισκόταν σε αφασία τα τελευταία τριάντα χρόνια και ξαφνικά επανερχόταν σήμερα, θα νόμιζε ότι βρισκόταν στην ΚΟΛΑΣΗ…

Αυτή είναι η αλλαγή!

Οι ιστορικές μαρτυρίες που έχουν έρθει στο φως, φανερώνουν, πως οι χρηματοδότες κάθε είδους επανάστασης και κάθε είδους πολέμου έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Και τα χαρακτηριστικά αυτά δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ή παρερμήνευσης για την τελική ετυμηγορία, διότι κανένα καμουφλάζ πράγματι και καμιά δύναμη δεν θα καταφέρει τελικά να τους γλυτώσει από την καταδίκη που θα υποστούν από την ίδια την ζωή, την οποία έχουν τόσο περιφρονήσει και απαξιώσει!

Πολλοί έχουν κάνει διαχρονικά το λάθος να επικεντρώσουν τα πυρά της κρίσης ενάντια στον διεθνή Σιωνισμό, και να θεωρήσουν ότι μόνο αυτοί ευθύνονται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Το λάθος δεν είναι το ότι έχουν εξάρει τον ρόλο τους σ’ αυτό, αλλά μάλλον στο ότι δεν διέκριναν το γεγονός ότι αυτοί πλαισιώνονται από μια τεράστια πλειάδα υποστηρικτών και λακέδων. Ανθρώπους άπληστους, διεφθαρμένους, ποταπούς, επικίνδυνους… που δεν ήταν όμως ούτε Εβραίοι, ούτε είχαν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σιωνιστικά ιδεώδη. Ήταν απλά άνθρωποι που είχαν ένα μόνο ιδανικό και αυτό ήταν  Ο ΕΑΥΤΟΣ τους. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, οι Σιωνιστές δεν θα ήταν τότε παρά μόνο μια από τις πολλές εθνικιστικές ομάδες που υπάρχουν σε όλους τους λαούς.  Ξεχώρισαν όμως και έφτασαν να γιγαντωθούν γιατί βρήκαν πρόσφορο έδαφος!

Τέτοια «παράσιτα»  υπάρχουν και υπήρξαν παντού, σε όλες τις χώρες, σε όλους τους λαούς, σε όλες τις φυλές. Και τέτοιοι υπάρχουν και σήμερα, ίσως ακόμη και στη …διπλανή μας πόρτα.

Μόνο όταν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, θα καταλάβουμε, πως το δηλητήριο της απληστίας, της ασυνειδησίας, και της διαφθοράς δεν είναι …προνόμιο κάποιας φυλής, αλλά ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σ’ αυτό και ότι εύκολα μπορεί να χάσουμε τον εαυτό μας και να τον ψάχνουμε μετά μέσα σε κάποια ερείπια!

Κανείς δεν είναι αλώβητος, ούτε κι αυτοί που προέρχονται από τον …Σείριο.

Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά και με ζουρνάδες
γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες
και τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
οι τρανοί σου
και θα γίνουν των ραγιάδων
οι ραγιάδες…

Κωστής Παλαμάς
«Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»

***

(*) Τα λεφτά είναι ο μοχλός της εξουσίας.

(**)Σχετικά με τους στόχους των Ροκφέλερ: Ο σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκιμαντέρ Ααρών Ρούσσο αποκάλυψε τις κυνικές ομολογίες του Νίκ Ροκφέλερ, που προσωπικά του είπε ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να δημιουργήσει έναν ελεγχόμενο μέσω μικροτσίπ πληθυσμό ότι ο πόλεμος για την τρομοκρατία είναι μια απάτη, ο Ροκφέλερ επίσης αναφέρθηκε και για «καταλυτικό γεγονός» που θα πυροδοτούσε τις εισβολές σε Ιράκ και Αφγανιστάν 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου.
Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι τα ιδρύματα της δυναστείας του δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση, καθώς και ότι ο πληθυσμιακός αποδεκατισμός (προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου – ευγονική) ήταν πάντα ένας θεμελιώδης στόχος της παγκόσμιας «ελιτ».
O Ρούσσο είναι πιθανόν περισσότερο γνωστός από την παραγωγή του Trading Places στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Eddie Murphy αλλά μπήκε τελευταία περισσότερο στο προσκήνιο με το ξεσκέπασμα του εγκληματικού -με σκοπό το ιδιωτικό κέρδος- συστήματος της Federal Reserve, στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό».

.

Σχετικά άρθρα:
.
Wer finanzierte Hitler?
Wie westliche Finanzeliten dem Dritten Reich den Weg bereiteten
Η σχέση της οικογένειας Bush με τη χρηματοδότηση του Χίτλερ (Video, γερμ. Υπότιτλοι)
Ο Ροκφέλερ χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ

.

30/09/2010 - Posted by | Politic | , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 Σχόλια »

 1. δες και αυτο…

  Σχόλιο από sawas | 30/09/2010 | Απάντηση

  • Το τι ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας θα καταφέρουμε να το καταλάβουμε πιστεύω, μόνο αν προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα από το πρίσμα αυτών των ανθρώπων.
   Οι άνθρωποι αυτοί ζουν εδώ και κάμποσες γενιές μέσα σε έναν ουτοπικό κόσμο, μακριά από την καθημερινότητα που ζούμε όλοι εμείς, πλαισιωμένοι από χλιδή, με χιλιάδες αυλικούς και άλλους παρατρεχάμενους, που τους κολακεύουν και τους υπηρετούν. Η επαφή τους με την πραγματικότητα, όπως την εννοούν τα δισεκατομμύρια των απλών ανθρώπων, είναι γι αυτούς ό,τι είναι για τους περισσότερους από εμάς η επαφή με τα τρωκτικά ή τα ζωύφια.
   Όσο «ζωόφιλος» και αν είναι κάποιος από εμάς, δεν νομίζω να νοιώθει ευχαρίστηση όταν τον τσιμπούν τα κουνούπια ή όταν αντιληφθεί την ύπαρξη ποντικών στην αποθήκη του. Ο καθένας σ’ αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει δράση εξόντωσης. Ναι, αυτό συμβαίνει και με τους ανθρώπους αυτούς.
   Όσο ο πληθυσμός λειτουργούσε ευνοϊκά για τα συμφέροντά τους, τότε τον φρόντιζαν όπως φροντίζει ο γεωργός τα …βόδια του. Από τη στιγμή που αποκτήσει όμως ο γεωργός τρακτέρ, παύουν τότε τα βόδια να αποτελούν γι αυτόν χρήσιμο κεφάλαιο, άρα ή θα πουληθούν σε κάποιον που εξακολουθεί να λειτουργεί συμβατικά ή θα καταλήξουν στο σφαγείο.
   Αυτός είναι κανόνας νομοτελειακός.
   Όσο και αν ακούγεται ακραία αυτή η άποψη, δεν παύει να είναι εντούτοις η αλήθεια. Έτσι μας βλέπει η “élite” και αυτό δεν αλλάζει.
   Οι λακέδες που στέλνουμε στην Βουλή, δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από το να επιδιώκουν μέσα από την ευκαιρία που τους χαρίζει η θέση τους, να κατακτήσουν και αυτοί «μια θέση στον ήλιο» αυτού του συστήματος. Όσο δε για τον κόσμο που τους ψήφησε, αυτόν τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους!

   Σχόλιο από Alkimos | 30/09/2010 | Απάντηση

  • Συμπληρωματικά στο προηγούμενο σχόλιο:

   Κανείς από εμάς δεν αισθάνεται άνετα όταν τον παρομοιάζει ή ακόμα χειρότερα όταν τον αντιμετωπίζει κάποιος σαν …κατοικίδιο. Θα είναι όμως αρκετά χρήσιμο να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Αυτοί που ασκούν την εξουσία παγκόσμια, μακράν απέχουν από τον κοινό λαό και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσουν τις δικές τους προσωπικές επιθυμίες, φιλοδοξίες και στόχους. Ο απλός λαός αποτελούσε πάντα γι αυτούς, όπως λένε οι γερμανοί: «mittel zum zweck», δηλαδή, το «μέσο για την επίτευξη του σκοπού». Όταν αυτό το «μέσο» αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό, τότε μοιραία ενεργοποιείται, από αυτούς που έχουν την δύναμη, ο μηχανισμός «ελέγχου» (βλέπε Chemtrails, πρόγραμμα H.A.A.R.P. κ.λ.π.) ή ακόμα και «εξόντωσης» (πόλεμοι, επιδημίες)!
   Ο μόνος δρόμος που οδηγεί σε διέξοδο, είναι η ΓΝΩΣΗ και προπάντων η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Το μονοπάτι αυτό που οδηγεί στην ελευθερία από τα δεσμά της καταδυνάστευσης είναι όμως στενό και πρέπει κανείς, τις περισσότερες φορές, να το διαβεί μονάχος!

   Σχόλιο από Alkimos | 01/10/2010 | Απάντηση

 2. […] « Προηγούμενη | […]

  Πίνγκμπακ από Όταν το “οικο-Σύστημα” κινδυνεύει « Alkimos archive | 01/10/2010 | Απάντηση

 3. Ας επιχειρήσουν επιβολή αυτών των μέτρων, καρτα, τσιπ κλπ. και θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

  Την ευγονική την εφάρμοσαν τα ιδρύματά τους, Ροκ… ή Ροθ… στην Καλιφόρνια από το 1910 – 1920 και από εκεί εμπνεύστηκε ο Χίτλερ και οι Σουηδοί.

  Μια ήπια παραλλαγή της ευγονικής είναι οι πλαστικές εγχειρήσεις, που [όλως τυχαίως!!! δε νομίζω!!!]άνθισαν στη Λ.Αμερική όπου κατέφυγαν οι Ναζί.

  Λυπάμαι τα κοριτσάκια των γυναικών που κάνουν πλαστική, διότι για να ικανοποιηθεί η αρρωστημένη ματαιοδοξία της μητέρας τους υποβάλλονται και αυτά σε πλαστικές από νεαρή ηλικία.

  Σχόλιο από αλλενάκι | 01/10/2010 | Απάντηση

  • Έπιασες ένα «καυτό» θέμα Αλλενάκι… Τις πλαστικές εγχειρήσεις! Το ξεκίνημά τους και τις αρχικές εφαρμογές τους… Ένα θέμα που θα πρέπει επίσης να θίξουμε, όσο κι αν δυσαρεστήσουμε ορισμένους (ή καλύτερα ορισμένες). Και πάνω απ’ όλα για την ζημιά που προκαλούν και στη δική τους ψυχοσύνθεση αλλά και των δικών τους ανθρώπων, και κυρίως των παιδιών!

   Σχόλιο από Alkimos | 01/10/2010 | Απάντηση

   • Η ζημιά είναι τεράστια γιατί τα παιδιά αυτά ζουν από μικρά μέσα στο ψέμα της μητέρας τους και σαν ενήλικες μετά δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν το ψέμα από την πραγματικότητα.
    Αμαρτίες γονέων.

    Σχόλιο από αλλενάκι | 01/10/2010 | Απάντηση

 4. Αλκιμε,
  <>
  Η κατανοηση δειχνει ανθρωπο ευαισθητο και καλιεργημενο (χριστιανικο υποβαθρο), με απαραιτητη προυποθεση ενα ανεκτο επιπεδο <>.
  Το ζητουμενο ομως ειναι η <>.
  Ως Ελλην αισθανομαι την αναγκη να διαμαρτηρηθω για την μεταναστευμενη <>, που χωρις κανενα κοστος χαρισαμε παγκοσμιως.
  Ενω πλεον δεν υπαρχει παραγωγη <>,εκτος εξαιρεσεων, αισθανομαι οτι μου την κλεβουν καθημερινως οχι τοσο απο μενα αλλα περισσοτερο απο τα παιδια μας.
  Ευχαριστω για τον χωρο.

  Σχόλιο από Aris | 01/10/2010 | Απάντηση

 5. […] η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε. Ποιοι χρηματοδοτούν μέχρι και σήμερα τη μετάλλαξη των … . _______________ * New […]

  Πίνγκμπακ από Η νέα παγκόσμια κοινωνική μαγγανεία « Alkimos archive | 05/01/2011 | Απάντηση

 6. […] Ποιοι οδηγούν τους παρασιτικούς στην εξουσία; Ποιοι είναι οι στόχοι; (βλέπε εδώ) […]

  Πίνγκμπακ από 12.02.2012 – Ο βιασμός ενός ολόκληρους έθνους ολοκληρώνεται « www.olympia.gr | 13/02/2012 | Απάντηση

 7. […] Ποιοι οδηγούν τους παρασιτικούς στην εξουσία; Ποιοι είναι οι στόχοι; (βλέπε εδώ) […]

  Πίνγκμπακ από ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ … 12.02.2012 – Ο βιασμός ενός ολόκληρους έθνους ολοκληρώνεται « ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ | 13/02/2012 | Απάντηση

 8. […] Ποιοι οδηγούν τους παρασιτικούς στην εξουσία; Ποιοι εί… […]

  Πίνγκμπακ από 12.02.2012 – Ο βιασμός ενός ολόκληρους έθνους ολοκληρώνεται « Alkimos archive | 13/02/2012 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s