Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Καταγγελία για Εσχάτη Προδοσία κατά της κυβέρνησης

Η πρώτη καταγγελία για Εσχάτη Προδοσία έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα!

Πριν ένα μήνα, απαντούσα σε σχόλιο αναγνώστη ως εξής: «Προτείνω, άμεση ενεργοποίηση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, πως η κυβέρνηση Παπανδρέου ή “έχει χάσει την μπάλα” ή έχουν υποστεί μαζική παραφροσύνη ή εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα! Όπως κι αν έχει πάντως, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… Πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κλείσει άμεσα τη Βουλή, επικαλούμενος θέμα “Εθνικής Ασφαλείας” και να προχωρήσει στην δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ανάγκης αποτελούμενης από προσωπικότητες ευρύτερης αποδοχής, με πρώτη αποστολή την διακοπή πληρωμών λόγω ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ (ODIOUS DEBTS) και άμεση επιστροφή στη δραχμή. Αμέσως μετά θα πρέπει να ακολουθήσει η υποτίμηση του εθνικού (πλέον) νομίσματος και η επαναδραστηριοποίηση του παραγωγικού ιστού της χώρας, για να καλύψει τις εσωτερικές ανάγκες του πληθυσμού. Αυτό θα μειώσει αυτόματα την ανεργία και θα ελαχιστοποιήσει τις εξαρτήσεις από την διεθνή αγορά και θα χαλαρώσει επίσης την πίεση από την διεθνή κερδοσκοπία… Αυτό το σενάριο είναι εφικτό και αποτελεί δυστυχώς την ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ! Κάθε μέρα που περνάει μας βουλιάζει ακόμα ποιο βαθιά!»

Αναφορικά με το πρώτο σκέλος αυτής της παρατήρησης, μαθαίνω σήμερα, ότι Έλληνας Πολίτης έκανε την πρώτη μήνυση (βλέπε εδώ) εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, κατηγορώντας την για Εσχάτη Προδοσία.

Τι θα κάνει ο Eισαγγελέας; Τι θα κάνουν τα ΜΜΕ και τα άλλα μέσα επικοινωνίας σχετικά με την δημοσιοποίηση αυτού του αρκετά σοβαρού συμβάντος; Θα θεωρηθεί ο μηνυτής ως …γραφικός και θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο ή θα αποτελέσει η ενέργεια αυτή το έναυσμα για δραστική κινητοποίηση;

Προσωπικά πιστεύω ότι θα συμβεί μάλλον το πρώτο, αλλά το γεγονός έστω αυτό, φανερώνει, ότι τα «παιχνίδια» της εξουσίας μάλλον τελειώνουν και ότι τα πράγματα αρχίζουν τώρα να σοβαρεύουν εις βάρος των «γνωστών αγνώστων» υπευθύνων της ελληνικής ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ!

.

Βλέπε επίσης: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

.

14/06/2010 - Posted by | Politic | , , , , , , ,

4 Σχόλια »

 1. Καλησπέρα, να μην σε απογοητεύσω αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράφει τα προεδρικά διατάγματα με τα διάφορα μέτρα για να αποφεύγεται η βουλή……..

  Σχόλιο από skeptiki | 16/06/2010 | Απάντηση

  • Ανεξάρτητα του τι έχει …συνηθίσει να κάνει, το Σύνταγμα τον ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να ενεργοποιηθεί, αν υπήρχε η ανάλογη, δυναμική όμως, κινητοποίηση των πολιτών. Όταν οι πολίτες δεν γνωρίζουν και δεν διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματα τους, τότε θα πρέπει να υποστούν και τις συνέπειες, οι οποίες είναι Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ που βλέπουμε γύρω μας… Δυστυχώς!

   Σχόλιο από Alkimos | 16/06/2010 | Απάντηση

 2. Οι «πολίτες» Άλκιμε κοιτάνε ακόμα τα μικροσυμφεροντάκια τους και εκτός εξαιρέσεων και ίσως και των νεότερων παραμένουν άβουλοι και ελπίζοντες ότι αυτοί θα τη βολέψουν γιατί έχουν αυτοί άκρες και έχουν κι έναν μπάρμπα κλπ, κλπ…. Ο Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά του γιατί θέλει πολύ περισσότερα από όσα δικαιούται να του τα χαρίσει κάποιος γιατί αυτός είναι ωραίος, μάγκας κι έχει κι έναν μπάρμπα κάπου (να μην ξεχνιόμαστε). Μην κρίνεις από τους 10 αναγνώστες του διαδικτύου και τους 20 πληρωμένους να γράφουν…. Ακόμα και τα νέα παιδιά νοιάζονται για το «μέλλον» τους, (το δικό τους αποκλειστικά) και θα πουλήσουν γή και ύδωρ για μιά «εξασφάλιση» και μάλιστα γρήγορα, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα 🙂 όπως τελικά και όλα τα άλλα που μετριούνται σε δολάρια η ευρώ ότι επιζήσει 🙂

  Σχόλιο από skeptiki | 16/06/2010 | Απάντηση

  • Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό ακριβώς είναι πιστεύω κι εγώ το πρόβλημα. Η ιδιοτέλεια!
   Ο καθένας για την πάρτη του…
   Αυτό όμως σημαίνει ότι πέτυχε η στρατηγική αυτών που κινούν τα νήματα, η οποία είναι, η μέθοδος του «διαίρει και βασίλευε». Η τεράστια δύναμη του όχλου έχει γίνει έτσι χειραγωγήσιμη και το παιχνίδι μεταξύ κυρίαρχου και κυριαρχούμενων λήγει υπέρ του πρώτου.

   Σχόλιο από Alkimos | 17/06/2010 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s