Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Η Νέα Τάξη ξεπροβάλει…

Τα θηρία χτυπιούνται στην αρένα για τη διεκδίκηση του θηράματος.

Μια διεθνής προσωπικότητα, που είχε βρεθεί πριν από χρόνια στην Ελλάδα, είχε πει, αναφερόμενος στις διεθνής εξελίξεις: «Η μυτερή άκρη του διαβήτη είναι πάντα στην Ελλάδα». Τα γεγονότα έρχονται να τον επιβεβαιώσουν. Τις τελευταίες ημέρες ζούμε ιστορικές στιγμές. Όσοι ήταν νηφάλιοι όλον αυτόν τον καιρό θα το καταλαβαίνουν καλύτερα αυτό.

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Farage ξεσκεπάζει τον μη δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Ε.Ε. Βαν Ρουμπόϊ:

.

Εδώ, ο Nigel Farage, εξιστορεί στον Alex Jones (του αμερικανικού «Infowars»), την επίθεση που εξαπέλυσε στον Πρόεδρο της ΕΕ. Περιγράφει την φασιστική κατάσταση στην ΕΕ, την μη υγιή σχέση Επιτρόπων με τις Πολυεθνικές, τη νομοθεσία που γίνεται στα κρυφά από ΜΗ εκλεγμένους γραφειοκράτες της ΕΕ και «περνάει» σε όλα τα κράτη-μέλη: Την απέκδυση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και άλλα πολλά ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ …ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ.  Αναφέρεται συγκεκριμένα και στην Ελλάδα:
.


.

 

Τα σχόλια (προς το παρών) περιττεύουν, μιας και έχουν γραφτεί τόσα πολλά, τα οποία από τους ειδήμονες της (παρα)πληροφόησης είχαν χαρακτηριστεί «συνομωσιολογίες» και «γραφικότητες». Ας αφήσουμε λοιπόν τις «συνομωσιολογίες» της σημερινής πραγματικότητας να εξελίσσονται και εδώ είμαστε πάλι για να σχολιάσουμε…

Ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα κάποιοι, πως… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

.

06/03/2010 - Posted by | News, Politic | , , , , , , ,

15 Σχόλια »

 1. Παρατηρηστε το προσωπο του προεδρου την ωρα που ακουει τα σχολιανα του..Το εχει ο ανθρωπος..το εχει..Η φυση σημαδευει!!

  Σχόλιο από Observer | 06/03/2010 | Απάντηση

 2. Αν ο πρωθυπουργός μας ανακάλυψε όλα αυτά τα καινούργια, μετά το προεκλογικό «λεφτά υπάρχουν», και εφ’ όσον είναι σαφές ότι γίναμε προτεκτοράτο (και δεν θα πάρουν μόνο το αλάτι και τα σπίρτα, αλλά το νερό, το ρεύμα, τα βουνά, το δίκτυο, τα κακά κλπ), τι λέει το Σύνταγμα? Δεν θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές και να αποφασίσουμε ποιόν θέλουμε για κυβέρνηση Κατοχής?

  Σχόλιο από archaeopteryx | 06/03/2010 | Απάντηση

 3. Κάτι έχει πάει προφανώς στραβά στα σχέδια της διεθνούς …αλίτ. Το πρόβλημα δεν είναι τοπικό, δεν έχει να κάνει ούτε με τον Παπανδρέου, ούτε με την BILD (ή το FOCUS), ούτε με τον Nigel Farage. Έχει να κάνει μάλλον με την τελική φάση του σχεδίου «παγκοσμιοποίησης». «Κάτι» ή «κάποιοι» εδώ …«βραχυκύκλωσαν» και έχουν προκαλέσει μάλλον «ζημιά». Δείχνει να έχει σημάνει συναγερμός στο στρατηγείο της Νέας Τάξης… Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις και οι Έλληνες, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό δεν είναι «εθνικιστικό παραλήρημα» … Είναι ένα γεγονός που χαρακτηρίζει τους Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων. Δείχνει να υπάρχει μια δυναμική βαθιά μέσα μας, που ξυπνάει όμως μόνο στα δύσκολα… όταν σημαίνει συναγερμός. Είναι αυτή ακριβώς η αντίδραση κάτω από πίεση που μας κάνει υπέροχους! (βλέπε: Η Συμβολή της Ελλάδος στη Νίκη των Συμμάχων)

  Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η προμηνός δήλωση του καθηγητή Κώστα Δουζίνα (είναι καθηγητής δικαίου στην Νομική Σχολή, Birkbeck College του Πανεπιστήμιο του Λονδίνου): «Οι Έλληνες είναι υπερήφανος λαός. Βομβαρδίζονται συνεχώς και αδιαλείπτως από τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και ευεπηρέαστους ακαδημαϊκούς που αποσκοπούν να τους κάνουν να πιστέψουν πως είναι υπεύθυνοι για τις αποτυχίες ενός συστήματος υπέρ του οποίου ουδείς ψήφισε ποτέ. Εδώ στη Βρετανία χρησιμοποιούμε επίσης τη φράση “δεν υπάρχει άλλη λύση”. Όμως πάντα υπάρχει άλλη λύση. Η σημερινή δύσκολη κατάστασή τους θέτει τους Έλληνες στην πρώτη γραμμή μιας ευρύτερης επίθεσης βασισμένης στις ευρωπαϊκές αρχές της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, που πάντα είχαν μια δόση ρητορείας αλλά τώρα παραβιάζονται σε όλο το εύρος τους. Το ιδανικό θα ήταν η κυβέρνηση να ξεχάσει την ψεύτικη ορθοδοξία που καθιστά την Ελλάδα τόσο κυρίαρχη όσο είναι το Ιράκ και να καλέσει στη δημιουργία ενός εθνικού μετώπου αντίστασης στη βάρβαρη επίθεση.»

  Σχόλιο από Alkimos | 06/03/2010 | Απάντηση

  • μου έχει μπει μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να την τεκμηριώσω ή να την ψάξω: Βλέπουμε διχασμό της αυτοκρατορίας. Ένα κομματι της Αμερικής έχει ταχθεί με την ιδέα της νέας τάξης και ένα κομμάτι έχει αρχίσει και αντιστέκεται. Ή να το πω πιο μπακάλικα, ένα κομμάτι τάσσεται με τους Γερμανούς και ένα άλλο με τους Αγγλους. Ή ρατσιστικά, ένα φιλοεβραϊκό και ένα αντιεβραϊκό. Και όλα αυτά είναι παιδαριώδη, αλλά από εκεί πηγάζει η σχιζοφρένεια (δες πχ το κλιματολογικό…)

   Σχόλιο από archaeopteryx | 06/03/2010 | Απάντηση

   • Είναι σωστή αυτή η παρατήρηση, και έχω δει να την διατυπώνεις επανειλημμένα σε διάφορα σχόλιά σου, στο antinews. Όντως υπάρχει ένα διπολικό «ρεύμα» στις ΗΠΑ, όπως υπάρχει και στην Βρετανία και αλλού… Το ζήτημα όμως είναι, το ποια είναι η κυρίαρχη ιδεολογία. Ποια τελικά θα επικρατήσει. Και στη Γερμανία υπάρχει αντίστοιχα αυτή η διπολική δυναμική. Εκεί δεν έχουμε όμως αυταπάτες για το τι είναι αυτό που κυριαρχεί… Σε ΗΠΑ και Βρετανία, τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα… Τώρα, που αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα η αναβίωση του Γερμανικού Ράιχ, το οποίο, ας σημειωθεί, πως ποτέ δεν υπόγραψε σύμφωνο ειρήνης και ποτέ δεν συνθηκολόγησε! (βλέπε Das Deutsche Reich hat niemals kapituliert)

    Σχετικά τώρα με το τι αντιπροσωπεύουν οι δυο αντιμαχόμενες ιδεολογίες, που σχηματίζουν τους δυο πόλους, για να δώσει κανείς απάντηση θα πρέπει να έχει κάτι παραπάνω από στοιχειώδη γνώση της ιστορίας. Χρειάζεται να επιστρατευτεί και η επιστήμη… η οποία έχει όμως τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα.

    Επειδή είναι πάγια αρχή μου να μην δογματίζω, και να μην προβάλω τα προσωπικά μου συμπεράσματα, βάζω και εδώ, στο τραπέζι του προβληματισμού, «τα τέσσερα στοιχεία» που αποτελούν την αρχική ουσία του υλικού κόσμου, σύμφωνα με τους Ίωνες. Αν καταλάβει κανείς το τι αντιπροσώπευαν αυτά τα στοιχεία για αυτούς που τα εμπνεύστηκαν και τα υιοθέτησαν, λαμβάνοντας υπόψη και την σύγχρονη επιστημονική γνώση, τότε υπάρχει το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, που δεν θα είναι άσχετα με τους δυο πόλους της σύγχρονης πολιτικής σκέψης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, είναι να βάλει μόνο τα πράγματα στη …σωστή σειρά!

    Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι, πως η σύγκρουση με την «πεμπτουσία» είναι κοντά και πως θα είναι αναπόφευκτη και καθοριστική!

    Σχόλιο από Alkimos | 07/03/2010 | Απάντηση

    • Το 1917, οι ρωσοι κομμουνιστές έσωσαν την Γερμανία από απόλυτη καταστροφή. Το 1945 την έσωσαν για δεύτερη φορά. Όχι ότι πιστέυω ό,τι βλέπω στον κινηματογράφο, αλλά για θυμίσου τον Πάττον, την Δίκη της Νυρεμβέργης και το the Good Shepherd… 🙂

     Σχόλιο από archaeopteryx | 07/03/2010 | Απάντηση

 4. ..Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα», αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας…

  Ως μια βροχη..Ετσι μου βγαινει..

  Σχόλιο από Observer | 06/03/2010 | Απάντηση

  • Αυτή η δήλωση του Γέρου του Μοριά στην Πνύκα, φανερώνει την ουσία της ελληνικής ψυχής, που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες!

   Σχόλιο από Alkimos | 07/03/2010 | Απάντηση

 5. Είδα το video με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού – απάντηση στην ερώτηση για τα νησιά στην κοινή συνέντευξη με τη Μέρκελ… Έχω μουδιάσει… τελείως…. Ποιά επιθυμία ελευθερίας? αν είχε στοιχειώδη αντίληψη ο Έλληνας έπρεπε να είχε κάψει το Μαξίμου τώρα… Είναι απάντηση ότι δεν τα πουλάμε γιατί θα πάρουμε λεφτά μιά φορά μόνο αλλά πάρτε τα για να βάλετε την πράσινη τεχνολογία σας? Έλεος πιά εδώ θέλει πολύ κουράγια να μη σε πιάσει απελπισία… Το μόνο που τον νοιάζει τον «φτωχό» έλληνα είναι να βγάλει τα λεφτά του από την Ελλάδα….. και κατά τα άλλα πέρα βρέχει

  Σχόλιο από skeptiki | 06/03/2010 | Απάντηση

 6. archaeopteryx και Άλκιμε, θεωρώ οτι έχουν σοβαρή βάση αυτά που λέτε. Επιφυλάσσομαι για το ποια πλευρά θα επικρατήσει, αλλά είναι γεγονός πως ο τροχός πλέον αν και με ξαφνικά εμπόδια απο κάποιους που μάλλον κατάλαβαν οτι διάλεξαν λάθος πλευρές, μπήκε επίσημα σε κίνηση.

  Σχόλιο από Πολίτης της Μπανανίας | 07/03/2010 | Απάντηση

 7. Με τον απειριτο αιθερα?

  Σχόλιο από Observer | 07/03/2010 | Απάντηση

  • Ακριβώς! Αλλά με αυτό που πραγματικά είναι και όχι αυτό που θέλει να μας παρουσιάσει η παραπλανητική μεταφυσική…

   Σχόλιο από Alkimos | 08/03/2010 | Απάντηση

 8. ..Εληφθη.Συμφωνω.

  Σχόλιο από Observer | 08/03/2010 | Απάντηση

 9. « Ακριβώς! Αλλά με αυτό που πραγματικά είναι και όχι αυτό που θέλει να μας παρουσιάσει η παραπλανητική μεταφυσική… »

  Εάν δεν σας κοπιάζει…
  Για κάντε το λίγο ποιο λιανά και για μας τους σκράπες.

  Έστω και με κάποιο λίνκ να διαβάσουμε κάτι τι.

  Σχόλιο από Ιππολάριος | 09/03/2010 | Απάντηση

  • Θα σου απαντήσω με τα λόγια του Ελύτη, στο Άξιον Εστί

   «…φτενό στα πόδια σου το χώμα
   για να μην έχεις που ν’ απλώσεις ρίζα
   και να τραβάς του βάθους ολοένα
   και πλατύς επάνου ο ουρανός
   για να διαβάζεις μόνος σου την απεραντοσύνη»

   Και:

   «Να το σπαράγγι να ο ριθιός
   να το σγουρό περσέμολο
   το τζεντζεφύλλι και το πελαργόνι
   ο στύφνος και το μάραθο
   Οι κρυφές συλλαβές όπου πάσχιζα την ταυτότητά μου ν’ αρθρώσω
   “Εύγε” μου είπε “και ανάγνωση γνωρίζεις
   και πολλά μέλλει να μάθεις
   αν το Ασήμαντο εμβαθύνεις
   Και μια μέρα θα ‘ρθει βοηθούς ν’ αποκτήσεις”»

   …»κρατήσου μόνο μακριά από τον αποκρυφισμό», θα πρόσθετα εγώ.

   Σχόλιο από Alkimos | 09/03/2010 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s