Alkimos archive

…ας πούμε επιτέλους αλήθειες!

Αυτοί είναι οι Γερμανοί!

Οι μάσκες πέφτουν, το «αγγελικό» πρόσωπο χάνεται και τώρα φαίνεται η αλήθεια…

Όταν ξεκίνησα πριν δύο χρόνια να επισημαίνω τον ρόλο της Γερμανίας σε ότι αφορά τα προβλήματα της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένου του Σκοπιανού αλλά και της διαφθοράς στην πολιτική, είχα θεωρηθεί ακραίος. Πολλοί τότε έσπευσαν να υπερασπιστούν τους «φίλους» μας τους γερμανούς, και να χαρακτηρίσουν τα δημοσιεύματα μου …γραφικά. Κάποιοι άλλοι αντέδρασαν, σαν να είχα διαπράξει ιεροσυλία, σαν να τους είχα βεβηλώσει τα ιερά και τα όσια… Και τώρα, έρχονται μόνοι τους οι Γερμανοί, με τα αισχρά, αναλυθεί και  προσβλητικά τους δημοσιεύματα, να φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Οι μάσκες πέφτουν…το «αγγελικό» πρόσωπο χάνεται και…τώρα φαίνεται η αλήθεια που κρυβόταν από κάτω. Και η αλήθεια λέγεται: ιδιοτέλεια, εγωπρωτισμός, φασισμός, ξενοφοβία, ρατσισμός και λοιπά χαρακτηριστικά, του ποιο σκληρού εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Αυτή είναι δυστυχώς μια μεγάλη (η κυρίαρχη) μερίδα των γερμανών.

Όταν ξυπνήσουν οι Έλληνες και το καταλάβουν αυτό, και τολμήσουν μάλλον να το συνειδητοποιήσουν, τότε θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την διαχρονική ζημιά που έχουν κάνει στον τόπο μας.

Με τις λεγόμενες «πολεμικές αποζημιώσεις»(*) δεν μπορεί να αποζημιωθεί ο «βιασμός» που έχουμε υποστεί ως λαός, ως έθνος, ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Είναι καιρός, αυτοί που ξέρουν, να μιλήσουν! Διότι η αλήθεια δεν κρύβεται. Τα θύματα φιμώνονται…φεύγουν…αλλά η αλήθεια είναι εδώ, και αργά η γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια, και τότε οι ένοχοι –ντόπιοι και ξένοι- θα πληρώσουν!

Καλή η αυτοκριτική, το «αυτομαστίγωμα» μερικές φορές, αλλά η αυτοεκτίμηση και η αξιοπρέπεια δεν ανακτάτε έτσι. Αυτό που χρειάζεται επειγόντως ο έλληνας είναι ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, και κάποιοι διαχρονικά αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν είμαστε παρά  υπάνθρωποι, υποδεέστερα όντα, που έχουν ανάγκη την προστασία και την επιτήρηση (διαπαιδαγώγηση) των βόρειων «συγγενών» μας.

Τέρμα οι κηδεμονίες.

Ας καταλάβουμε επιτέλους ποια είναι η κληρονομιά μας, γιατί έχουμε γίνει διαχρονικά αντικείμενο εκμετάλλευσης, και ας διεκδικήσουμε τα πραγματικά μας δικαιώματα. Ας περιθωριοποιηθούν επιτέλους, αυτοί, που με την κουκούλα του δοσίλογου, έχουν κάνει τη χώρα μια τεράστια μαύρη αγορά. Ας καταλάβουμε, πως ο πόλεμος τελείωσε, τα τανκς έφυγαν, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Ας βγάλουμε όμως τα τανκς και από την καρδιά μας, διότι αν δε το κάνουμε, τότε θα καταλήξουμε να γίνουμε σκιές!

.

Σχόλιο:

Ας μας πει επιτέλους κάποιος πόσο εφαρμόσιμη είναι η ακόλουθη πρόταση του «John»:  

(*) «Κυκλοφορεί εδώ και καιρό η πληροφορία ότι τα χρέη από αποζημιώσεις του 2ου Π.Π. που οφείλει η «τίμια» Γερμανία στην «διεφθαρμένη» Ελλάδα, προσεγγίζουν με σημερινές τιμές τα 71 δις ευρώ. Ανέκαθεν το υπουργείο οικονομικών, υπό οποιαδήποτε ηγεσία, ενσωματώνει πολλά από τα «έχειν λαμβάνειν» ποσά στα έσοδα του κράτους. Με τον τρόπο αυτό ρυθμίζει τους ισολογισμούς. Αν ενσωματώσει τα ποσά αυτά (που φυσικά είναι «αγέρας κοπανιστός» όπως όλα τα λεφτά και χρέη γενικά!) στο φετινό προϋπολογισμό, αλλά και στου 2011 και 2012, ισόποσα, η χώρα θα έχει πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και για τα τρία αυτά χρόνια! Αναβαθμιζόμαστε λοιπόν αυτομάτως σε ΑΑΑ, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη ανάπτυξη στην τριετία και… αφήνουμε τους φίλους πιστωτές μας να κυνηγάν τους φίλους τους Γερμανούς για να εισπράξουν τα λεφτά τους.»  

 

Βλέπε επίσης:
Ρατσιστικό αμόκ κατά της Ελλάδας 
Προς τον κ. Σόιμπλε 
ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

.

23/02/2010 - Posted by | Κοινωνικά | , , , , , , , , , , , , ,

5 Σχόλια »

 1. Πειράζει να συνεχίσω α αναρωτιέμαι ποιός ο σκοπός αυτών των δημοσιευμάτων? Σκέτο το «ιδιοτέλεια, εγωπρωτισμός, φασισμός, ξενοφοβία, ρατσισμός » δεν με πείθουν Άλκιμε όταν πρόκειται για mass media με μεγάλη επίδραση στη χώρα μάλιστα…. η προπαγάνδα έχει πάντα κάποιο σκοπό… όφελος…. στόχο…. η ελλάδα στόχος γιατί θυμώσαμε και δεν την συμπαθούμε πιά είναι λίγο αφελές… κάτι άλλο είναι ίσως και πέρα από το οικονομικό….

  Σχόλιο από skeptiki | 23/02/2010 | Απάντηση

  • Αυτό που έκανε τους γερμανούς να βγάλουν τη σκοτεινή τους πλευρά στην επιφάνεια, είναι, κατά τη γνώμη μου, η αμερικανο-κατευθυνόμενη πολιτική ΓΑΠ. Το ότι βλέπουν δηλαδή να χάνουν τον έλεγχο των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας (ο Δούρειος Ίππος SIEMENS έχει πια αποκαλυφτεί) και άρα, δυσκολεύεται έτσι η εφαρμογή του σχεδίου ελέγχου της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής Μεσογείου…
   Το «σχέδιο εκτάκτου ανάγκης» που πρέπει να εφαρμοστεί, είναι, η απαξίωση της Ελλάδας και τελικά η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, από άνθρωπο των Γερμανών, με την δικαιολογία προστασίας των κοινοτικών συμφερόντων.

   Σχόλιο από Alkimos | 23/02/2010 | Απάντηση

 2. Πόσοι έχουν τελικά τον έλεγχο των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας? Οι αμερικάνοι, οι άγγλοι, οι γερμανοί? να τους βάλουμε σε μιά σειρά τέλος πάντων…. δεκτή η προσπάθεια ελέγχου της οικονομίας… τη δαιμονοποίηση δεν καταλαβαίνω που αποσκοπεί δεν είναι επιπόλαιο… κάτι έχει στο βάθος και δεν είναι μιά επιτροπή

  Σχόλιο από skeptiki | 23/02/2010 | Απάντηση

  • Πιστεύω πως θα σου ήταν χρήσιμο, για να βγάλεις κάποια υγιή συμπεράσματα, το να εξοικειωθείς κάπως με το «ανατολικό ζήτημα», που φαίνεται πως αναβιώνει στις μέρες μας. Η σύντομη αναδρομή που κάνει ο καθηγητής Μελέτης Μελετόπουλος (εδώ) θα σε βοηθήσει.

   Σχόλιο από Alkimos | 23/02/2010 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s